Daha da bunun üstüne sözümüz yok dostZengin çalar zengin dilenir zengin yalvarır alır
Fakir istemez gurur yapar açlıktan ölür gider , sokakta sağda solda yatan şarapçı dayilarin hepsi gururları serefleri yüzünden o halde.
Golcumetin görmesin ben ondan gorurdum hep 100 liralik kuponlar dost sana yakıştıramadım puahaHe Erhanım 100e 2 koyduk
Hahaha ben anlamam ki iddaadan rastgele bastım arada bakıyım vakit geçsin diye oda tuttu Kenya Uganda falan Allah ne verdiyse doldurdum kuponu 😂😂Golcumetin görmesin ben ondan gorurdum hep 100 liralik kuponlar dost sana yakıştıramadım puaha
Nasıl anlamiyorsun rol acan adamsin guldurme beni puahaHahaha ben anlamam ki iddaadan rastgele bastım arada bakıyım vakit geçsin diye oda tuttu Kenya Uganda falan Allah ne verdiyse doldurdum kuponu 😂😂
Açtığım rolleri gördün mü sen 3 oran 5 oran daha bir tanesi tutmadı 😂Nasıl anlamiyorsun rol acan adamsin guldurme beni puaha
Yaw dalga gecme bizimlen sen bilmiyorsan bizde bilmiyoruz o zaman puhahaAçtığım rolleri gördün mü sen 3 oran 5 oran daha bir tanesi tutmadı 😂