- 44,135
- 43,064
- 113
Valla bir niyetlendim ikinci golede totemciler kizar diye cesaret edemedimLazio 1/1 oldu
Valla bir niyetlendim ikinci golede totemciler kizar diye cesaret edemedimLazio 1/1 oldu
Arog daki gibi bir Arif lazım valla maç kötüBari affetmez Ömer baba
Tüh öyle düşünmeseydin keşke para seninValla bir niyetlendim ikinci golede totemciler kizar diye cesaret edemedim
O zaman gol sesini aç Ömer babaArog daki gibi bir Arif lazım valla maç kötü
Skor veriyorum ilk yarı bari 0-1 avelinoÇok berbat maç inşallah birisi atar diyelim
Bende sirdaki gol udinese demeyi düşündüm deValla bir niyetlendim ikinci golede totemciler kizar diye cesaret edemedim
Iy bari sallarSkor veriyorum ilk yarı bari 0-1 avelino
Aynen kral öyle şekillerde para istiyor ki yok İnternetim bitti rolü nasıl takip edecem abi , internetim bitti komşunun wifiye bağlıyım abi . Berdus gibi sinyalci görmedim forumda , sinyalden gidecek forumdan 🙂Berduslar ölmez dost şekil degistirir
Gönlünce olsun 😍Skor veriyorum ilk yarı bari 0-1 avelino
Bencede dep atar. Daha kontrollü oynuyorSkor veriyorum ilk yarı bari 0-1 avelino
Hosgeldin dostum aynı düşüncedeyimIy bari sallar
iyi bari en azından hastayım ilaç alıcam felan demiyor adam dürüstAynen kral öyle şekillerde para istiyor ki yok İnternetim bitti rolü nasıl takip edecem abi , internetim bitti komşunun wifiye bağlıyım abi . Berdus gibi sinyalci görmedim forumda , sinyalden gidecek forumdan 🙂
Osimenden sonra de dost sinyalde eğitim alınacak kişi viktiroaimen üstüne tanımamAynen kral öyle şekillerde para istiyor ki yok İnternetim bitti rolü nasıl takip edecem abi , internetim bitti komşunun wifiye bağlıyım abi . Berdus gibi sinyalci görmedim forumda , sinyalden gidecek forumdan 🙂