Temiz oldu kılciksizTebrikler![]()
Kazandık 🤞🏽Tebrikler![]()
Kesene bereket dost tebrikler tekrardanBeyler kusura bakmayın ana kasa benim değildi sağolsun bir dostumuz verdi kazandigin senin anaparami ver dedi bu nedenle çok dahitamiycagim ama @fearjr1992 dosta 1k atayım joker alsın dewam etsin kazanırsa faydalaniriz etinden sütünden cümleten
Onun yerine 4 kişiye dagitsan iyi olmaz mıBeyler kusura bakmayın ana kasa benim değildi sağolsun bir dostumuz verdi kazandigin senin anaparami ver dedi bu nedenle çok dahitamiycagim ama @fearjr1992 dosta 1k atayım joker alsın dewam etsin kazanırsa faydalaniriz etinden sütünden cümleten
O zaman seriden vurup bu konudan devam edip bir kaç kişiye ulaşalım ?Beyler kusura bakmayın ana kasa benim değildi sağolsun bir dostumuz verdi kazandigin senin anaparami ver dedi bu nedenle çok dahitamiycagim ama @fearjr1992 dosta 1k atayım joker alsın dewam etsin kazanırsa faydalaniriz etinden sütünden cümleten
Tamam o zaman tebrikler sana dost ne diyekBeyler kusura bakmayın ana kasa benim değildi sağolsun bir dostumuz verdi kazandigin senin anaparami ver dedi bu nedenle çok dahitamiycagim ama @fearjr1992 dosta 1k atayım joker alsın dewam etsin kazanırsa faydalaniriz etinden sütünden cümleten
2 maça vur olursa olur knO zaman seriden vurup bu konudan devam edip bir kaç kişiye ulaşalım ?
Tebrikler dostO zaman seriden vurup bu konudan devam edip bir kaç kişiye ulaşalım ?
Duruma göre bakarsın dost 2 adım vuralım gitsinO zaman seriden vurup bu konudan devam edip bir kaç kişiye ulaşalım ?
Hakan bebeğim bir kerede isteme bol şans de be hani beni bilmesen muhabbetimiz olmasa diyecem hadi neyse.Onun yerine 4 kişiye dagitsan iyi olmaz mı
TeşekkürTebrikler dost![]()