- 30,574
- 30,652
- 113
Rica ediyorum 😅@gizlisponsor bir dostumuz kendisine teşekkür ederim iki adım atacağız başarılı olunması durumunda iki arkadaşa dm den ulaşırım bol sans
Rica ediyorum 😅@gizlisponsor bir dostumuz kendisine teşekkür ederim iki adım atacağız başarılı olunması durumunda iki arkadaşa dm den ulaşırım bol sans
Sponsor geldi 🤣
Yapma yapmağğiBen de bir rol açayım o zaman
Bizde böyle dostHızlı wonladi
gelir gelirrr brommHep bu şans senin şans dost senin olduğun yer güllük gülistanlık ama şuraya bi suvatım girse ot bitmez adam geçen kuşa baktı kuş ağaça çarptı öldü
Vay arkadaş ya makarasına Bir şey sorduk hemen celallendin Fero Hayırdır ya tamam bir daha makara yapmayalım seninle bir makarayı kaldırmayacaksınYav arkadaş adam dm attı rica etti musaitsen rol yaparmisin mümkünse konuda adım geçmesin dedi bende geldim yapıyorum isteyen inanır isteyen inanmaz çokta umurumda değil gerçekten bizi bilen bilir bilmeyende kendi bilir
Onu ben taaaaa@Lazistan08 kesin budur 😂😂
He geldi gene geçen yaptığın ayıptı dost bida olmaz olsada ben yokumRica ediyorum 😅
Anma şunu anmaaaaaa@Lazistan08 kesin budur 😂😂
Yok ben degilim ben kazanan 2 kişiden biri olacak kişiyim inşallah@heineken00 veya @Mkrc53 %50
Bol şanslar dostBol sans adım 1
Yok Açacağım şimdi bir rolYapma yapmağği
Ne yaptım lâ 😀He geldi gene geçen yaptığın ayıptı dost bida olmaz olsada ben yokum
Şenlik bir sorun yok ya murom yukarıdan okudum geldim son mesaj senindiVay arkadaş ya makarasına Bir şey sorduk hemen celallendin Fero Hayırdır ya tamam bir daha makara yapmayalım seninle bir makarayı kaldırmayacaksın
Adamsın Hadi şansım bol olsun Kazan senŞenlik bir sorun yok ya murom yukarıdan okudum geldim son mesaj senindi![]()
@Beşiktaş bu aralar çok suskunsun bana karşıŞenlik bir sorun yok ya murom yukarıdan okudum geldim son mesaj senindi![]()
Bolsanslar ferhatim..@gizlisponsor bir dostumuz kendisine teşekkür ederim iki adım atacağız başarılı olunması durumunda iki arkadaşa dm den ulaşırım bol sans