Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Benfica - Real Madrid Maçı

Frank castle

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,648
4,250
113
Şampiyonlar ligi bile istedikleri gibi dizayn ediliyor. İnanılmaz derecede tiksindim resmen.
Her maç bitti, benfica maçını resmen istedikleri gibi dizayn ettiler.
Her maç bitti averajlara kaldı her şey.
Ne hikmetse benfica maçı her maçtan sonra bitti.
Real 9 kişi kaldı. Hakem, faul olmayan pozisyonda benfica lehine serbest vuruş verdi ve benfica kalecisi golü attı averajla 24. Sıradan tur atladı..
VaIIa yazık.. Marsilya'yı harcadılar resmen.
Pafos 5. Golü attı vermediler. Her şey ama her şey istedikleri gibi sonuçlandı.
Eee işin ucunda mourinho var geçmişi var verirlermi pafosa kimse izlemez pafos maçın.

blackzero

Bugün Uşak Olursun Yarın Kral Olursun
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,615
3,263
113
Dost kupon için kime ne gerekiyorsa verdiler.
Oranı yüksek ve favorilerin hepsi kazandı. Juve dışında. Onlar da kazansa da kaybetse de önemli değildi.
Kazanan çok güzel kazanmıstır.
Chelsea
Pafos
Sporting
Club Brugge
Tottenham
Hepsi harika oranlardı, hepsinin kazanması gerekiyordu ve kazandı
Belki 50 tane özel oran açıldıysa 5'i tutmuştur. Güzel bir gün olmadı. Ben özel oranlardan başka birşeye oynamıyorum çünkü

iben100

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
626
510
93
Şampiyonlar ligi bile istedikleri gibi dizayn ediliyor. İnanılmaz derecede tiksindim resmen.
Real 9 kişi kaldı. Hakem, faul olmayan pozisyonda benfica lehine serbest vuruş verdi ve benfica kalecisi golü attı averajla 24. Sıradan tur atladı..
Benfica in penaltı pozisyonunu kimse izlemedi mi. Hakem direk çalınca vara gidilmiyor galiba. Var devreye girse benficaliya kendini atmaktan sarı kart verilir. Kimse pozisyonu izlemedi mi, hiç yorum görmedim.

cqulec

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,615
2,815
113
Benfica in penaltı pozisyonunu kimse izlemedi mi. Hakem direk çalınca vara gidilmiyor galiba. Var devreye girse benficaliya kendini atmaktan sarı kart verilir. Kimse pozisyonu izlemedi mi, hiç yorum görmedim.
Gidilir. Ama hakem ben gördüm derse gitmeyebiliyor.

blackzero

Bugün Uşak Olursun Yarın Kral Olursun
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,615
3,263
113
Eskiden Şampiyonlar ligi ve Dünya kupası dışında her yerde şike yapıldığını düşünürdüm. Artık bu organizasyonlarda da yapılmadığı konusunda şüpheliyim. Parayla insanın yan yana geldiği her yerde bin tane fırıldak olur

Curcuna

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,146
3,039
113
Kardeş saçmalamissin turibin o kafayı güzel vuramasa ya da başka kaleci olsa o gol olmayabilirdi futbol bizim sandığımız kadar kurgu değil.sahada doğru yerde doğru zamanda olmazsan o top gelmez gelsede vuramama ihtimalin Var.kaleyi tutmayadabilirdi.kumar oynadikça gerçeklerden uzaklaşıyoruz ,bazı şeyler kurgu olabilir ama bu maç kurgu diyemem.benfica haketti daha istekliydi kırmızı gormeselerde iyi oynayan taraftı.bırakın bu Mourinho düsmanligini.muhtemelen sen gslisin.

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
36,142
28,165
113
La olm dalga mı geçiyorsunuz ya öyle bi şike olsa niye son pozisyona bıraksınlar ayrıca beraberlikte real 8.oluyordu iyice kafayı yediniz senaryo kurucam diye

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
36,142
28,165
113
Kardeş saçmalamissin turibin o kafayı güzel vuramasa ya da başka kaleci olsa o gol olmayabilirdi futbol bizim sandığımız kadar kurgu değil.sahada doğru yerde doğru zamanda olmazsan o top gelmez gelsede vuramama ihtimalin Var.kaleyi tutmayadabilirdi.kumar oynadikça gerçeklerden uzaklaşıyoruz ,bazı şeyler kurgu olabilir ama bu maç kurgu diyemem.benfica haketti daha istekliydi kırmızı gormeselerde iyi oynayan taraftı.bırakın bu Mourinho düsmanligini.muhtemelen sen gslisin.
Saçmalama kardeşim maçtan önce kalecinin gol atacağı belliydi 🤣

Daimon

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
121,449
88,646
113
1769676188486.png

Benfica kalecisi Trubin, Şampiyonlar Ligi'nde yıllarca unutulmayacak bir son dakika golüne imza attı.

Passion90

No comment
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
26,471
16,840
113
Arbeloa hoca falan değil . İyi oldu reale