- 3,047
- 1,306
- 113
Normal bozmak yok kardeşim küçük bi kaza diyelimMaalesef lose olduk yazık etti ya![]()
Normal bozmak yok kardeşim küçük bi kaza diyelimMaalesef lose olduk yazık etti ya![]()
Tamamdır kardeşim beğenmişiz bekliyoruzBu olmadı beyler. Cekim talebi verdim roll bitiyorum hırs yapmamak lazım. Cekim gelince çekilişi yaparız. Çekiliş bu yorumumdan 3 önceki yorumu 2 dakka içinde beğenenler arasından olacak. Benim Papara limitim dolduğu için bunay baya 40 kişiye yakın çekilişten para yollamışmısımdır. Bir arkadaşa yollayacam Çıkanlara o yollasın.
kanka hangi yorumBu olmadı beyler. Cekim talebi verdim roll bitiyorum hırs yapmamak lazım. Cekim gelince çekilişi yaparız. Çekiliş bu yorumumdan 3 önceki yorumu 2 dakka içinde beğenenler arasından olacak. Benim Papara limitim dolduğu için bunay baya 40 kişiye yakın çekilişten para yollamışmısımdır. Bir arkadaşa yollayacam Çıkanlara o yollasın.
En iyisini yaptin kanka hira iyi degilBu olmadı beyler. Cekim talebi verdim roll bitiyorum hırs yapmamak lazım. Cekim gelince çekilişi yaparız. Çekiliş bu yorumumdan 3 önceki yorumu 2 dakka içinde beğenenler arasından olacak. Benim Papara limitim dolduğu için bunay baya 40 kişiye yakın çekilişten para yollamışmısımdır. Bir arkadaşa yollayacam Çıkanlara o yollasın.
Abi hangi siteden çekim yapacaksınBu olmadı beyler. Cekim talebi verdim roll bitiyorum hırs yapmamak lazım. Cekim gelince çekilişi yaparız. Çekiliş bu yorumumdan 3 önceki yorumu 2 dakka içinde beğenenler arasından olacak. Benim Papara limitim dolduğu için bunay baya 40 kişiye yakın çekilişten para yollamışmısımdır. Bir arkadaşa yollayacam Çıkanlara o yollasın.
Hepsini beğenmişiz kankam.İyi yapmışsın kâr kârdır çok güzelBu olmadı beyler. Cekim talebi verdim roll bitiyorum hırs yapmamak lazım. Cekim gelince çekilişi yaparız. Çekiliş bu yorumumdan 3 önceki yorumu 2 dakka içinde beğenenler arasından olacak. Benim Papara limitim dolduğu için bunay baya 40 kişiye yakın çekilişten para yollamışmısımdır. Bir arkadaşa yollayacam Çıkanlara o yollasın.
2 dakika oldu ss al kralBu olmadı beyler. Cekim talebi verdim roll bitiyorum hırs yapmamak lazım. Cekim gelince çekilişi yaparız. Çekiliş bu yorumumdan 3 önceki yorumu 2 dakka içinde beğenenler arasından olacak. Benim Papara limitim dolduğu için bunay baya 40 kişiye yakın çekilişten para yollamışmısımdır. Bir arkadaşa yollayacam Çıkanlara o yollasın.
PadişahAbi hangi siteden çekim yapacaksın
Ben yollarım dostum istersenBu olmadı beyler. Cekim talebi verdim roll bitiyorum hırs yapmamak lazım. Cekim gelince çekilişi yaparız. Çekiliş bu yorumumdan 3 önceki yorumu 2 dakka içinde beğenenler arasından olacak. Benim Papara limitim dolduğu için bunay baya 40 kişiye yakın çekilişten para yollamışmısımdır. Bir arkadaşa yollayacam Çıkanlara o yollasın.
KaappatSon 1 dakka kapatıyorum![]()
Bol şans abi iyi yaptın zorlamayarakPadişah