- 88,101
- 96,878
- 113
Belirli belirsiz gece yarısı ortaya çıkıp 5 kişiye 100 tl atıyorsun dost senelerdir görüyorum ben seni hiç çizgini bozmadınOda adaş olduğumuz için Doğukan baba![]()
Belirli belirsiz gece yarısı ortaya çıkıp 5 kişiye 100 tl atıyorsun dost senelerdir görüyorum ben seni hiç çizgini bozmadınOda adaş olduğumuz için Doğukan baba![]()
Al ulan ıban at sanada 500Belirli belirsiz gece yarısı ortaya çıkıp 5 kişiye 100 tl atıyorsun dost senelerdir görüyorum ben seni hiç çizgini bozmadın
Attı bize yeter 8 maç sistem sallarız şimdi yatar hepsiAl ulan ıban at sanada 500
Yalnız 200 oldu kanka zam geldi o geçen senede kaldı 100Belirli belirsiz gece yarısı ortaya çıkıp 5 kişiye 100 tl atıyorsun dost senelerdir görüyorum ben seni hiç çizgini bozmadın
Saygıdeğer hocam miktar önemli değil kazaniyorsak vatandaşımızla paylaşıyoruz devletin verdiği gibi 2 verip 10 geri almıyoruzNe kadar kazandı bu arkadaş 100milyon dağıtmış
Aynı benim gibisin. Sana da iyi gecelerSaygıdeğer hocam miktar önemli değil kazaniyorsak vatandaşımızla paylaşıyoruz devletin verdiği gibi 2 verip 10 geri almıyoruzsaygılar iyi geceler
Metin olmasa 100 de kalacaktık enflasyonu hatırlattı sana bunun şerefine zurna üstü birde künefe patlattırYalnız 200 oldu kanka zam geldi o geçen senede kaldı 100![]()
Yarin akşamki maclar salla eniste sistemAttı bize yeter 8 maç sistem sallarız şimdi yatar hepsi
Hocam selamlar özelden kullanıcı iletebilir misiniz bir roll bakiyesi de biz ekleyelim. İyi akşamlar 🙏Saygıdeğer hocam miktar önemli değil kazaniyorsak vatandaşımızla paylaşıyoruz devletin verdiği gibi 2 verip 10 geri almıyoruzsaygılar iyi geceler
5 maç oynadık bugün biri iptal oldu ertelendi iştah kalmadı zaten yarın bizim günümüz gırtlağa kadar zurna herkeseYarin akşamki maclar salla eniste sistem![]()
@BySwigger rolu acıldımı kacırdıkAynı benim gibisin. Sana da iyi geceler
Zurnayı yedik tatlıya el at destek dostHocam selamlar özelden kullanıcı iletebilir misiniz bir roll bakiyesi de biz ekleyelim. İyi akşamlar 🙏
Para parayı ceker dememısler bosunaHocam selamlar özelden kullanıcı iletebilir misiniz bir roll bakiyesi de biz ekleyelim. İyi akşamlar 🙏
Ödül gelmedi aksilik çıkmış malesef@BySwigger rolu acıldımı kacırdık
HarbımıÖdül gelmedi aksilik çıkmış malesef
Malesef kankam. Açamadık rollHarbımı
Sebep neymiş site sorun mu çıkarmışMalesef kankam. Açamadık roll
Yok siteyle alakalı değil enişte de benim yazmam uygun olmaz anlamışsındır zaten kumarcı aksiliği olmuşSebep neymiş site sorun mu çıkarmış
Sizde roll olmuyor cekim çok çabuk geliyor hocamHocam selamlar özelden kullanıcı iletebilir misiniz bir roll bakiyesi de biz ekleyelim. İyi akşamlar 🙏