- 5,960
- 4,606
- 113
@KurtaranVurun lan buna
@KurtaranVurun lan buna
Valla metin varmı diye baktım metin millete 100 fazla kazandırdı helali var puahahPazarlığı metin yaptı dürümü Sinan yicek adaletsiz dünya
Benım got acıkta kaldıValla metin varmı diye baktım metin millete 100 fazla kazandırdı helali var puahah
Dmden iban at dost sana 300 atacamZurna durum olmus 250 tl
Sana yapılan bu ayıp herkesin ayıbıdırBenım got acıkta kaldı
Seni kırmayıp 200 yaptı seni kırıp sana atmadı 😁 çekiliş yapmıştır kesin kendi seçse atardı benceBugunde hakkım yendı cok sukur @Batuhan2525
TebriklerEkli dosyayı görüntüle 882237Ekli dosyayı görüntüle 882241
ODEME GELINCD YORUM YAPAN KİŞİLER ARASINDAN 6 KISIYE 100 TL @Shellac izninde
@zeisy 200
@peatsx
@semi380
@sinansrml63
@Gfbarmy35
@Enişte
DMDEN IBAN ISIM SOYISIM LUTFEN
He şöyle işte dost pazarlığı yapana 500 olmalıydıda neyseDmden iban at dost sana 300 atacam![]()
Saglık olsun @BySwigger kankam atar sımdıSeni kırmayıp 200 yaptı seni kırıp sana atmadı 😁 çekiliş yapmıştır kesin kendi seçse atardı bence
Sana yakışan budur dost şalgamı da kopardıDmden iban at dost sana 300 atacam![]()
Enişte 300 yaptı metini az daha zorlasa metin adam tüm parayı dağıtıp seher yıldızı don ile ayrılcak konudanSeni kırmayıp 200 yaptı seni kırıp sana atmadı 😁 çekiliş yapmıştır kesin kendi seçse atardı bence
Ne oldu o roll cu seçti en sonSaglık olsun @BySwigger kankam atar sımdı
Swnde yolla senide kirkicam 400 atacam buda sonEnişte 300 yaptı metini az daha zorlasa metin adam tüm parayı dağıtıp seher yıldızı don ile ayrılcak konudan
Anteplinin yan çarı mısın ? En son Antepli 100er TL ile forumu ihya etmişti😀😀Ekli dosyayı görüntüle 882237Ekli dosyayı görüntüle 882241
ODEME GELINCD YORUM YAPAN KİŞİLER ARASINDAN 6 KISIYE 100 TL @Shellac izninde
@zeisy 200
@peatsx
@semi380
@sinansrml63
@Gfbarmy35
@Enişte
DMDEN IBAN ISIM SOYISIM LUTFEN
Metini iyi yetiştirdim sağ kolum yapıcam onu biraz daha pişmesi lazımEnişte 300 yaptı metini az daha zorlasa metin adam tüm parayı dağıtıp seher yıldızı don ile ayrılcak konudan
Eyvallah dost tşkSwnde yolla senide kirkicam 400 atacam buda son![]()
Oda adaş olduğumuz için Doğukan babaEyvallah dost tşk
Usta karnım çok aç zurna da kesmez beni kuru kuru da boğazımdan geçmez nasıl yaparız 😂😂😂Swnde yolla senide kirkicam 400 atacam buda son![]()
Odulum geldı tsklerOda adaş olduğumuz için Doğukan baba![]()