- 18,467
- 22,286
- 113
tebrıkler bro
Dm kapat dostYokla paylaşiriz tabiki fakat dm 50 kişi mesaj atmış adam 5 k istiyor mk 1 de yetmiyor 😀😀
Gulsem mi ağlasam mı bilemedim pauahtebrıkler bro
TebriklerBeyler kombine kupon son maç Bjk kg
Kaldı sizce ne olur muhabbet amaçlı konu😃
gülücük atma artık utandırıyosun beni puahahashashashashaGulsem mi ağlasam mı bilemedim pauah
şansım daim olsunBeyler teşekkürler ederim hepinize ayrı ayrı fakat dağıtım yapacak durumda değilimm ki öyle olsa ona göre konu açardım para yerini buldu inanın herkez teşekkürler ederim kusura bakmayın ama bidakine söz verebilirim
Tebrikler dağıtmak zorunda değilsin tabikiBeyler teşekkürler ederim hepinize ayrı ayrı fakat dağıtım yapacak durumda değilimm ki öyle olsa ona göre konu açardım para yerini buldu inanın herkez teşekkürler ederim kusura bakmayın ama bidakine söz verebilirim
Yooo yetıyo suanYokla paylaşiriz tabiki fakat dm 50 kişi mesaj atmış adam 5 k istiyor mk 1 de yetmiyor 😀😀
45 liramı ayarladın mıgülücük atma artık utandırıyosun beni puahahashashashasha
Zararı yok be yazsınlar ama inanın para yerini buldu ödemem vardı iyi oldu araba almıştım onu son parası ödedimDm kapat dost
ulan yine çıktı karşıma45 liramı ayarladın mı![]()
HahahaYokla paylaşiriz tabiki fakat dm 50 kişi mesaj atmış adam 5 k istiyor mk 1 de yetmiyor 😀😀
5 k ne la 5k paramıYokla paylaşiriz tabiki fakat dm 50 kişi mesaj atmış adam 5 k istiyor mk 1 de yetmiyor 😀😀
El alışkanlığı kanka elim direk gülücüge gidiyorgülücük atma artık utandırıyosun beni puahahashashashasha
Roll actırda kaza bela olmasınZararı yok be yazsınlar ama inanın para yerini buldu ödemem vardı iyi oldu araba almıştım onu son parası ödedim
ulan yine çıktı karşıma
lazocana 45 tl sözüm vardı unutmusum borcumu devralmak ister mısınEl alışkanlığı kanka elim direk gülücüge gidiyor
😁Eskiden 200 lira isterlerdi simdi 5k istiyorlar vaybe
İnşallah bulursun kankaYooo yetıyo suan