- 15,623
- 7,658
- 113
@Erhan2121 attim dost başımı agrittin yav@Erhan2121 brom trx at seni bekliyorum 17 saattir
@Erhan2121 attim dost başımı agrittin yav@Erhan2121 brom trx at seni bekliyorum 17 saattir
Öngörü desen var
1 defa etkite attim la ne yaptim baska puaha kesnee bereket@Erhan2121 attim dost başımı agrittin yav
Bol şanslar geldi mi kazandık mıBeyler kombine kupon son maç Bjk kg
Kaldı sizce ne olur muhabbet amaçlı konu😃
Dost kaç kişiyi seferber ettik önce sonra mesaj sana ulasmasina rağmen 20 dk konuya atmadın adresi yav alla alla hadi güle güle kullan1 defa etkite attim la ne yaptim baska puaha kesnee bereket
Mac izliyordum valla kusura bakma dostDost kaç kişiyi seferber ettik önce sonra mesaj sana ulasmasina rağmen 20 dk konuya atmadın adresi yav alla alla hadi güle güle kullan
Hoşbulduk aslan kankambu meto çok başka kafada ya büyücü bi tane adam vardı memo diye ünlüydü baya oda bunun çakması gibi bişey![]()
2.5 üst gelsin 140 k da ben alcam metonun öngörüleriyle inşallah getiririzbu meto çok başka kafada ya büyücü bi tane adam vardı memo diye ünlüydü baya oda bunun çakması gibi bişey![]()
Hadı kemalım 65. Dk kadar ust2.5 üst gelsin 140 k da ben alcam metronun öngörüleriyle inşallah getiririz
@KaRaa dodoyu alıntılayacakrım yanlış oldu kanka pardon 🤣Hoşbulduk aslan kankam
o şahsiyetle beni aynı karede yazma lütfen dost@KaRaa dodoyu alıntılayacakrım yanlış oldu kanka pardon 🤣
gelir gelir bjk formda zenci cıktı ya bi boka yaramıyordu diğerin girmesi iyi oldu2.5 üst gelsin 140 k da ben alcam metonun öngörüleriyle inşallah getiririz
Hangi şahsiyet kanka bu forumda pembe dizi gibi anasını satayım herkes birbiriyle küs 🤣o şahsiyetle beni aynı karede yazma lütfen dost![]()
boşver gidem de kahve yapayım maçı izlicem gol gelince dürterim seniHangi şahsiyet kanka bu forumda pembe dizi gibi anasını satayım herkes birbiriyle küs 🤣
Sanada Tebrikler dostum ozaman2.5 üst gelsin 140 k da ben alcam metonun öngörüleriyle inşallah getiririz
Tbrik2.5 üst gelsin 140 k da ben alcam metonun öngörüleriyle inşallah getiririz