- 145,985
- 187,215
- 113
Sağlık olsun. Dostum
Geçmiş olsun
Keyfin zevkin pazarlığı olmaz zaten dost. Çıkar meselesi hep.Rica ediyorum bir daha kupon yaptığımda daha maçlar başlamadan kupon gelmeden dm atıp pazarlık yapmayin.
Dostum hep aynı şey sıkıyor artık bu yerdeb sonra. Kupon paylaşırsın anında dm gelir, kupon gelince bana şu kadar at, kupon gelince bunu isterim diye. Yani o kupon gelir mi sence böyle oluncaKeyfin zevkin pazarlığı olmaz zaten dost. Çıkar meselesi hep.
Çıkar karşılığı menfaat ilişkisi oluyor onu yapanların ki. En güzeli yoksayacan onları . Üçün beşin peşine dusenlerle yol yürunmezDostum hep aynı şey sıkıyor artık bu yerdeb sonra. Kupon paylaşırsın anında dm gelir, kupon gelince bana şu kadar at, kupon gelince bunu isterim diye. Yani o kupon gelir mi sence böyle olunca
Kupon kaybetmesi ile alakası ne onun lâ ama dm kapat bence ben öyle yaptımDostum hep aynı şey sıkıyor artık bu yerdeb sonra. Kupon paylaşırsın anında dm gelir, kupon gelince bana şu kadar at, kupon gelince bunu isterim diye. Yani o kupon gelir mi sence böyle olunca
Çok alakası var kanka. Adam nefes almadan, ne oynadigima bile bakmadan dm atarsa o kupondan hayır gelmez.Kupon kaybetmesi ile alakası ne onun lâ ama dm kapat bence ben öyle yaptım
İyi kupon yapamadım beceremedim demiyorda dm atanlar yüzünden yattı kupon diyor @Erhan2121 ajajDostum hep aynı şey sıkıyor artık bu yerdeb sonra. Kupon paylaşırsın anında dm gelir, kupon gelince bana şu kadar at, kupon gelince bunu isterim diye. Yani o kupon gelir mi sence böyle olunca
Beni dınle dm kapat o konuşmalardan da çık bir daha kimse yazamaz bana sen bile ulaşamzsın mesela 😅Çok alakası var kanka. Adam nefes almadan, ne oynadigima bile bakmadan dm atarsa o kupondan hayır gelmez.
Kupon paylaşıp Aç dm yi bakalım sonra konuşalım alakası var mı yok mu ohoo siz bu işleri çocuk oyuncağı sanıyorsunuzKupon kaybetmesi ile alakası ne onun lâ ama dm kapat bence ben öyle yaptım
Paylaştığım fotoda en arkada gülen adam var bak o Erhan işte çoktan yapılmış pazarlıkİyi kupon yapamadım beceremedim demiyorda dm atanlar yüzünden yattı kupon diyor @Erhan2121 ajaj
Anında bildirin onları ban yesinler puahahahKupon paylaşıp Aç dm yi bakalım sonra konuşalım alakası var mı yok mu ohoo siz bu işleri çocuk oyuncağı sanıyorsunuz
HahaahahhaPaylaştığım fotoda en arkada gülen adam var bak o Erhan işte çoktan yapılmış pazarlık
Erhan nede olsa kupon gelir iyi kupon diye gaza getirip parayı almış bile puahahPaylaştığım fotoda en arkada gülen adam var bak o Erhan işte çoktan yapılmış pazarlık
Güzellik uykusundadır suan rüya da basket sayıyordurErhan nede olsa kupon gelir iyi kupon diye gaza getirip parayı almış bile puahah
Niye ulasamayayim, diğer elektronik haberleşme aracına noldu ?Beni dınle dm kapat o konuşmalardan da çık bir daha kimse yazamaz bana sen bile ulaşamzsın mesela 😅
Onayrı puahahaNiye ulasamayayim, diğer elektronik haberleşme aracına noldu ?