- 19,302
- 14,178
- 113
Gecen güzel olsun Sokrates dost.Geceniz güzel olsun dostlar. Behlül kaçar..
Gecen güzel olsun Sokrates dost.Geceniz güzel olsun dostlar. Behlül kaçar..
İzliyorum maçı bence 2.yari açılacak ilk yarı ritmini bulamadı9 attı shai ilk çeyrek
Maç yakın gidiyo o iyiİzliyorum maçı bence 2.yari açılacak ilk yarı ritmini bulamadı
Aynen dost 14 sayıda shai 20 olsa bu yarı 2. Yarı bi umut gelir, başa baş gidiyor zaten mucadeleMaç yakın gidiyo o iyi
18de kaldı umut varAynen dost 14 sayıda shai 20 olsa bu yarı 2. Yarı bi umut gelir, başa baş gidiyor zaten mucadele
Şuan kaç attı Alperen ?Maç yakın gidiyor fark açılmadı hiç. 3.çeyrek de böyle giderse 40 yapabilir
68Şuan kaç attı Alperen ?
Bol şanslar Arif efendi18 sayıda bitti iyi fena değil
Her gece maç mı yapıyor bu AlperenŞuan kaç attı Alperen ?
Enişte ne zaman milyonluk oluyoruz ben çok sıkıldım 300 liraya kupon yapmaktanBol şanslar Arif efendi
Her gün oynamıyorlar mı enbieydeHer gece maç mı yapıyor bu Alperen
He 18 atmış gördüm şimdi. Bence rahatlamamız için ilk yarı 40 falan atması lazımdı
Valla durum çok sakat gülüyoruz ama yüzümüz hep düşükEnişte ne zaman milyonluk oluyoruz ben çok sıkıldım 300 liraya kupon yapmaktan
Bu gece yok maçı sanki Houston ınHer gün oynamıyorlar mı enbieyde
Öyle enişte arada yine 15 20k kazanıp biraz borç eritiyodum uzun zamandır o da olmuyorValla durum çok sakat gülüyoruz ama yüzümüz hep düşük
Bugünde lakersda oynasın nolacak bişey olmazBu gece yok maçı sanki Houston ın
Legal oynamasam çekim illaki yapardım koskoca 2 ay oldu yok hepsi bağış resmenÖyle enişte arada yine 15 20k kazanıp biraz borç eritiyodum uzun zamandır o da olmuyor