- 19,323
- 14,195
- 113
Gaddar insan diyecektin galiba dost. Kerimimin bi namı var bu alemde.Bol şans güzel insan
Gaddar insan diyecektin galiba dost. Kerimimin bi namı var bu alemde.Bol şans güzel insan
Artık bu da gelmezse adam silverın idamını talep edeceğim kesin müdahele ediyodurJoJo kod ile yaptığım çekimi bu şekilde değerlendirmek istedim. Gelmesi hâlinde bugün desteğini esirgemeyen 2 dostum var onlara ulaşırımEkli dosyayı görüntüle 883239
Yaradanım hoş yaratmış cismini. Gönlümün köşküne astım resmini.Gaddar insan diyecektin galiba dost. Kerimimin bi namı var bu alemde.
Diğer konuda kazandığın 2 lirayı harcadın mi dost. Harcamasaydin bu 9 orana vururdun ederdi 18 lira. Allah bin bereket versin.Artık bu da gelmezse adam silverın idamını talep edeceğim kesin müdahele ediyodur
Malesef kaybettik ayrıca 2 değil 1.35Diğer konuda kazandığın 2 lirayı harcadın mi dost. Harcamasaydin bu 9 orana vururdun ederdi 18 lira. Allah bin bereket versin.
Bol şanslarJoJo kod ile yaptığım çekimi bu şekilde değerlendirmek istedim. Gelmesi hâlinde bugün desteğini esirgemeyen 2 dostum var onlara ulaşırımEkli dosyayı görüntüle 883239
Sırf dağıtım yapmamak için 1.35 diyorsun ekran görüntüsü vardı tamı tamına 2 lira 14 kuruştu iyi hatırlıyorum.Malesef kaybettik ayrıca 2 değil 1.35
Bol sans kardesJoJo kod ile yaptığım çekimi bu şekilde değerlendirmek istedim. Gelmesi hâlinde bugün desteğini esirgemeyen 2 dostum var onlara ulaşırımEkli dosyayı görüntüle 883239
Karnım çok açtı yarısını sabah için bırakmak şartıyla 6 lahmacun mu söyleyeyim yoksa bu kuponu mu yapayım dedim. Lahmacunu yarın dostlarımla yerimde karar kıldımArtık bu da gelmezse adam silverın idamını talep edeceğim kesin müdahele ediyodur
İnanılmaz mantıklı bi hareket olmuş gaddarımKarnım çok açtı yarısını sabah için bırakmak şartıyla 6 lahmacun mu söyleyeyim yoksa bu kuponu mu yapayım dedim. Lahmacunu yarın dostlarımla yerimde karar kıldım
Lahmacun bu havalarda yenilmez, zararlıdır boşver dost. Zeytin ekmek daha sağlıklıdır. Sırf seni düşündüğümüzden yoksa ıstakoz bile ısmarlarız ayıpsın.Karnım çok açtı yarısını sabah için bırakmak şartıyla 6 lahmacun mu söyleyeyim yoksa bu kuponu mu yapayım dedim. Lahmacunu yarın dostlarımla yerimde karar kıldım
Istakoz haram mıdır hocamLahmacun bu havalarda yenilmez, zararlıdır boşver dost. Zeytin ekmek daha sağlıklıdır. Sırf seni düşündüğümüzden yoksa ıstakoz bile ısmarlarız ayıpsın.
Paran yoksa haramdır varsa helaldir vurucu mürid, bütçeye göre değişir o işler.Istakoz haram mıdır hocam
Şuan o halde bize zeytin bile haramdır hocam teşekkür ediyorumParan yoksa haramdır varsa helaldir vurucu mürid, bütçeye göre değişir o işler.
Bu kupon gelirse kendim yaparsam 1000-1500 adet lahmacun yapabilirim. HesapladımDost umarım 20 lahmacun parası çıkar bol ayranlarrr
Dost eti arif efendiden al mundar haram olmasınBu kupon gelirse kendim yaparsam 1000-1500 adet lahmacun yapabilirim. Hesapladım
Gaddar Kerimim yoksa nasıl 1000-1500 lahmacun çıkarsın. ArifEfendi hiçbir eti israf etmez.Dost eti arif efendiden al mundar haram olmasın