Hee sen zaten Furkan Korkmaz’ı söylemişsin. Ben valla onu Alperen diye okuyom gece geceBu gece taşak modundasın farketmiyor değilim
Hee sen zaten Furkan Korkmaz’ı söylemişsin. Ben valla onu Alperen diye okuyom gece geceBu gece taşak modundasın farketmiyor değilim
Yeminle yeni farkettim biliyon mu ben onu Alperen diye okudum nasıl olduysaKorkmazı söylediğim mesajda Furkan korkmaz vardı diyon aq😁
Güzel soru Enişte. Kimi alimler haram demiş kimisi mekruh demiş ama Arif Efendiye göre nötr. Nafile bir eylemdir.Hocam sigara mekru mu haram mı
Kaç para ezdin la nasıl bu hale geldin hemen aqHedef sigara parasi
Dağıtım var mı hedefe ulaşıncaHedef sigara parasi
Roll aç 50 adım yap geliyorumHedef sigara parasi
2şer dal 3 kişiyeDağıtım var mı hedefe ulaşınca
Ersan İlyasova doğru dedi ahmetHee sen zaten Furkan Korkmaz’ı söylemişsin. Ben valla onu Alperen diye okuyom gece gece
Ben en son Mehmet okuru izliyordum enişte Ersan’ın bir kaç maçını izlemişimdirErsan İlyasova doğru dedi ahmet
Kendim diyorum İlyas lı bir şeydi
Ahmet ilyasova deyince o değil dedik
Aq 2018-2020 de oynamış bucksta ne çabuk geçiyor zaman sanki daha geçen 5.5 üst ribaund girdik gibi
Ben enes kanterin sayı ribaund üstüne girip çok para aldım zamanında new yorkda oynuyodu o zamanlar. Hey gidi günlerErsan İlyasova doğru dedi ahmet
Kendim diyorum İlyas lı bir şeydi
Ahmet ilyasova deyince o değil dedik
Aq 2018-2020 de oynamış bucksta ne çabuk geçiyor zaman sanki daha geçen 5.5 üst ribaund girdik gibi
Terasta bi yerde biramızı içip Türkiye-ABD finalini izliyorduk Begüm diye bir kıza yürümüştüm ne sikik bi hafıza lan bu aq bıktım aklıma saçma sapan anılar geliyorBen en son Mehmet okuru izliyordum enişte Ersan’ın bir kaç maçını izlemişimdir
Bende juventus Galatasaray maçını bi kızla izlemiştim cafede tarih 11.12.13 hiç unutmam. Çıkma teklifi etmiştim kabul etmişti. Kafenin adı da terras kafeydiTerasta bi yerde biramızı içip Türkiye-ABD finalini izliyorduk Begüm diye bir kıza yürümüştüm ne sikik bi hafıza lan bu aq bıktım aklıma saçma sapan anılar geliyor
Altında 2 kat varsa ismi teras kafe oluyor zaten hemenBende juventus Galatasaray maçını bi kızla izlemiştim cafede tarih 11.12.13 hiç unutmam. Çıkma teklifi etmiştim kabul etmişti. Kafenin adı da terras kafeydi