- 19,157
- 22,498
- 113
Bol şans kralMucizeye kaldı gibi ama gelirse 2 kişiye ödül atarimEkli dosyayı görüntüle 935539
Bol sansJohnson 9 asist lazim
Bol şanslarJohnson 9 asist lazim
Bol şans kiralıkMucizeye kaldı gibi ama gelirse 2 kişiye ödül atarimEkli dosyayı görüntüle 935539
modey içerde , jalen 7 asist kaldıMucizeye kaldı gibi ama gelirse 2 kişiye ödül atarimEkli dosyayı görüntüle 935539
Bol şans agamMucizeye kaldı gibi ama gelirse 2 kişiye ödül atarimEkli dosyayı görüntüle 935539
Bol sanslar dostumMucizeye kaldı gibi ama gelirse 2 kişiye ödül atarimEkli dosyayı görüntüle 935539
Abi özel oran holi 30 k geldi bugün oynamadik mal gibi yavBol şans agam
Bol şans dostumMucizeye kaldı gibi ama gelirse 2 kişiye ödül atarimEkli dosyayı görüntüle 935539
Her gün alacaksin diye bisi yok bugünde ben aldım keyifler gıcırAbi özel oran holi 30 k geldi bugün oynamadik mal gibi yav
Kazanması mı mucize kaybetmesi miMucizeye kaldı gibi ama gelirse 2 kişiye ödül atarimEkli dosyayı görüntüle 935539
İyiHer gün alacaksin diye bisi yok bugünde ben aldım keyifler gıcır
Sana hangisi lazimKazanması mı mucize kaybetmesi mi
Bugünde biz vurduk hep sen mi vurcan oranlardan puahh bende üniye yazıldımAbi özel oran holi 30 k geldi bugün oynamadik mal gibi yav
Bol şans dostMucizeye kaldı gibi ama gelirse 2 kişiye ödül atarimEkli dosyayı görüntüle 935539