- 41,323
- 44,122
- 113
Kupon kayip olunca gecmis olsun dileyen bile yok hayat iste
Onun kaybedeceğini kimse düşünmemiştirKupon kayip olunca gecmis olsun dileyen bile yok hayat iste
Geçmiş olsunKupon kayip olunca gecmis olsun dileyen bile yok hayat iste
Biz 20-25 oran roll açıyoz diye bizim roll de 2 adam olmuyor garanti diye düşük oran yüksek bakiyeli rollere gidiyorlar kumarbaza güven olur mu dost herkes ekmeğinde bu yüzden roll açmayı bıraktım ben artık kupon atarım tanıdıklara dağıtım yaparım artık kaybedenin dostu olmaz 😀Kupon kayip olunca gecmis olsun dileyen bile yok hayat iste
Yanlış anlamışsın 30 oran açmamışsın diye gelmemiş onlarBiz 20-25 oran roll açıyoz diye bizim roll de 2 adam olmuyor garanti diye düşük oran yüksek bakiyeli rollere gidiyorlar kumarbaza güven olur mu dost herkes ekmeğinde bu yüzden roll açmayı bıraktım ben artık kupon atarım tanıdıklara dağıtım yaparım artık kaybedenin dostu olmaz 😀
Aga 20-30 oran da tutturdum üst üste 2-3 defa her ne zaman tek gole kaldı kupon ozaman konu bi anda 100 kişi ama kayıp olunca kimse yok ortalıkta 🤣Yanlış anlamışsın 30 oran açmamışsın diye gelmemiş onlar
Sanada günaydin dostBiz 20-25 oran roll açıyoz diye bizim roll de 2 adam olmuyor garanti diye düşük oran yüksek bakiyeli rollere gidiyorlar kumarbaza güven olur mu dost herkes ekmeğinde bu yüzden roll açmayı bıraktım ben artık kupon atarım tanıdıklara dağıtım yaparım artık kaybedenin dostu olmaz 😀
Şimdi 3 tane kupon yaptım bugün onu paylaşcam ama güvendiğim kuponu paylaşmayacam bakalım buraya paylaştiklarim mı gelcek paylaşmadıklarım mı 😀Sanada günaydin dost
Güvendiğini paylaşmazsan gelir puajaŞimdi 3 tane kupon yaptım bugün onu paylaşcam ama güvendiğim kuponu paylaşmayacam bakalım buraya paylaştiklarim mı gelcek paylaşmadıklarım mı 😀