- 10,035
- 8,251
- 113
Tebrikler kuzen sonunda 🥳Kazandı
Tebrikler kuzen sonunda 🥳Kazandı
Nurkic oynasa net 2-3 atardı üçlükKazandı
TebriklerOsmanlı sikkesi kullanıyorum ama bu ara işler durgun
Aynen kanka ya bide dün şutorler yoktu hep kesin atardı yaniNurkic oynasa net 2-3 atardı üçlük
Bunada şükür tebrikler
Tskler puhaaTebrikler
Tebrikler bugün kopya çekemedik ya gelmişİmza kuponum yine içeri girmiş
Sen bu işi bilmiyorsun dostKulisbet 800 kumbara bonusu bile kaybettik nedir bu şanssızlık
Aynen boşuna zaman kaybıSen bu işi bilmiyorsun dost
Sorsana terim e o ne kadar anliyor acaba da sana laf ediyor puaahAynen boşuna zaman kaybı
Fatih hocayı bilmem ben kendime bakarımSorsana terim e o ne kadar anliyor acaba da sana laf ediyor puaah
Ben bi şekilde kazanıyorum da çekme konusunda hata yapıyorum 200 kayıp bonusu 3400 yapmışım çeksene mal.4k olacağı varsa başka yere 400 atıp yaparsın zaten.Sorsana terim e o ne kadar anliyor acaba da sana laf ediyor puaah
Benim hemen hemen her gün yasadigim olay dost ozelliklen slotta 2k parayi 5 yapayım çekerim diyorum kasa birden 17 18 oluyor ondan sonra dur duz 20 olsun diyorum sifirliyorum en az 100 defa aynı hatayı yaptım bu konuda üstüme mal tanımam vallaBen bi şekilde kazanıyorum da çekme konusunda hata yapıyorum 200 kayıp bonusu 3400 yapmışım çeksene mal.4k olacağı varsa başka yere 400 atıp yaparsın zaten.
Üstüne mal var işte metoBenim hemen hemen her gün yasadigim olay dost ozelliklen slotta 2k parayi 5 yapayım çekerim diyorum kasa birden 17 18 oluyor ondan sonra dur duz 20 olsun diyorum sifirliyorum en az 100 defa aynı hatayı yaptım bu konuda üstüme mal tanımam valla
Aslında mallık degil de bağımlı olmuşuz iste bide sen eskiden daha düşük butceylen oynuyordun eski metin olsa o parayi 2k yapıp çekerdi kumarda en tehlikeli şey fazla acilmaktirÜstüne mal var işte meto
Eskiden 20 TL tl yi korkudan 100 yapıp çekiyordumAslında mallık degil de bağımlı olmuşuz iste bide sen eskiden daha düşük butceylen oynuyordun eski metin olsa o parayi 2k yapıp çekerdi kumarda en tehlikeli şey fazla acilmaktir
O ara ne oluyorsa basiretimiz bağlanıyor çekmiyoruz kaybediyoruz işteAslında mallık degil de bağımlı olmuşuz iste bide sen eskiden daha düşük butceylen oynuyordun eski metin olsa o parayi 2k yapıp çekerdi kumarda en tehlikeli şey fazla acilmaktir