- 5,730
- 5,621
- 113
Ara babasını isteBen 5 6 kişiye borç verdim en aşağısı 500 bi tanesi bile selam vermiyo allahtan numaraları bilgileri var
Ara babasını isteBen 5 6 kişiye borç verdim en aşağısı 500 bi tanesi bile selam vermiyo allahtan numaraları bilgileri var
Yok kanka iadeli geldi de çok düşürdü 60 k dan 26 ya düşürdüReşo tebrikler ve geçmiş olsun inş zarar çekimi olmamıştır kanka
Çek bariYok kanka iadeli geldi de çok düşürdü 60 k dan 26 ya düşürdü
Çek kanka çek cebinde dursun paraÇek bari
Kanka para paradır zorda kalınca 1k bulamıyoruz biliyorsun çok yaşadık
Güzel gidiyor 24 var toplamda 7-8 sayı 2-3 ribound+ asist yapar gerekŞuna bir bakın ağalar nasıl gidiyor basketten hiç anlamam anlayan biri varsa desin hele 🤣
Eyvallah canısı 🙏Güzel gidiyor 24 var toplamda 7-8 sayı 2-3 ribound+ asist yapar gerek
Bol şanslarEyvallah canısı 🙏
Gelir bu ben yerimi alimEyvallah canısı 🙏
959 k çevrim var 2039 da ben seni bulurum 🤣Gelir bu ben yerimi alim
YaaniiLise son sınıfa giderken case arenanın etrafı zeytinlikti. İşte o zmnlar cury-paul George ikilisine 7 şer üçlük diyip kombinlerdim. Şimdi yaşlandığımiz doğrudur lakin ölü bir ordinaryüs bile diri bir çaylaktan iyidir her zmn!!! @Erhan2121
Yanmis maalesefBunda salladım öylesine belki vururEkli dosyayı görüntüle 917442
3de 1 yapınca tribe girdin sende hemenLa adam 3lu kupon yapmış bir mac iade olmus milletin yorumlara bak ya yarıldım resmen dun ben 3lu kupon yapip 3 unu iceri soktum övdukleri kisiye bak ya Allah in cildiracam resmen
15 te 13 yapmış. Kaybeden 2 sini konuya atmış3de 1 yapınca tribe girdin sende hemen
Benim takiplediklerim kazandı dün sonra maçları başkasına emanet etti hepsi patladı tesadüf olamaz15 te 13 yapmış. Kaybeden 2 sini konuya atmış
Rezilsin rezil kalacaksın maalesefLa adam 3lu kupon yapmış bir mac iade olmus milletin yorumlara bak ya yarıldım resmen dun ben 3lu kupon yapip 3 unu iceri soktum övdukleri kisiye bak ya Allah in cildiracam resmen
Cade felan randle wetson maalesef bugün farktan dolayi bazi maçlarda marsall gibi kuponlara bastığımı zar zor geri almışım dost kar felan olmadi en cok paylaştığım kuponlara bastim onda da sadece sha gelmis15 te 13 yapmış. Kaybeden 2 sini konuya atmış