- 5,730
- 5,621
- 113
Okuyaaamıyorum amkOrdinaryüsün imza kuponu kesik bir şekilde yine içerdedir!!!
Okuyaaamıyorum amkOrdinaryüsün imza kuponu kesik bir şekilde yine içerdedir!!!
O uyursa herkes ölürUyumamıştır pazar bugün
Bi dahaki maç nurkice yine oyna uğurlu geldiOrdinaryüsün imza kuponu kesik bir şekilde yine içerdedir!!!
HelalOrdinaryüsün imza kuponu kesik bir şekilde yine içerdedir!!!
senden öğrenecekleri var kardeşimOrdinaryüsün imza kuponu kesik bir şekilde yine içerdedir!!!
Cok büyük az daha küçük olsunOrdinaryüsün imza kuponu kesik bir şekilde yine içerdedir!!!
Lise son sınıfa giderken case arenanın etrafı zeytinlikti. İşte o zmnlar cury-paul George ikilisine 7 şer üçlük diyip kombinlerdim. Şimdi yaşlandığımiz doğrudur lakin ölü bir ordinaryüs bile diri bir çaylaktan iyidir her zmn!!! @Erhan2121Bu kupon gelsin sana biat edecem
Onun ilk kupon da geliyorLise son sınıfa giderken case arenanın etrafı zeytinlikti. İşte o zmnlar cury-paul George ikilisine 7 şer üçlük diyip kombinlerdim. Şimdi yaşlandığımiz doğrudur lakin ölü bir ordinaryüs bile diri bir çaylaktan iyidir her zmn!!! @Erhan2121
O oranlari ezelin kör annesi bile bulur kardo. O oranlara NBA bir gün boş geçmemOnun ilk kupon da geliyor
3 de 3 yaparsa eyvahlar olsun 🤣
Ödül atacağı son kişi sen olabilirsinÖdülüm geldi tşkler 🫦
Reşatla ahiretliğiz bizÖdül atacağı son kişi sen olabilirsin
Ahirette görüşürsünüz o zaman kankaReşatla ahiretliğiz biz
Brown towns blok verdik kimse oynamamış yazıklar olsunO oranlari ezelin kör annesi bile bulur kardo. O oranlara NBA bir gün boş geçmem
Bol şans diliyorum canım
TamamAhirette görüşürsünüz o zaman kanka
Dm yanmadı halaEdwards dönmüş 38 attı şu ana kadar 25 farktan döndü maç