- 16,729
- 15,555
- 113
Vay anasını hahdhdYokki puauah eskiden kripto kaldirac tan col kaybim oldu hesaplarım var ama 2 senedir giriş dahi yapmadım puaha
Vay anasını hahdhdYokki puauah eskiden kripto kaldirac tan col kaybim oldu hesaplarım var ama 2 senedir giriş dahi yapmadım puaha
Yok dost ben gelenekçiyim iban kullanırım sadeceTrx varmi aga yardım lazım
@EnişteTrx varmi aga yardım lazım
Sen ver aga varsa hahxxxd
Başkana yaz dostTrx varmi aga yardım lazım
Trx ten kac para gelecek onu sole hemen yardımcı olalımVay anasını hahdhd
Ordan geliyom hahdhdBaşkana yaz dost
O hep trx yolla üstad diyor bana
Trx kullanımıni 2021 yılında yasaklamiştiniz sanırım dergahtaYok dost ben gelenekçiyim iban kullanırım sadece
Muazzam espri pp ise yaramış gibi puahaBaşkana yaz dost
Başkanın elmaslari bozdursunBaşkana yaz dost
Aga sende varmi hahxhdzTrx kullanımıni 2021 yılında yasaklamiştiniz sanırım dergahta
500.000 trx küçük meblağTrx ten kac para gelecek onu sole hemen yardımcı olalım
Kardeşim ben hala TL ye bile geçmedim. Osmanlı sikkesi kullanıyorumAga sende varmi hahxhdz
Var da giremiyorum güvenlik onayını geçemiyorum faturayı ödemedik sms gelmiyor. Proleterya geldi aklıma @Malatyali44Sen ver aga varsa hahxxxd
En güzeli agaKardeşim ben hala TL ye bile geçmedim. Osmanlı sikkesi kullanıyorum
Yatırım yapacaksan sitenın trx adresını yolla dostOrdan geliyom hahdhd
Dergahimizda kese kullanımı tercih edilir genellikle gaddarim para birimimiz sikke ve dinardır.Trx kullanımıni 2021 yılında yasaklamiştiniz sanırım dergahta
Sanane aq ister 5 alırım ister 3 alırımNiye 4 değilde 3 aldın la yukardakini korkma bu kadar 190 gidecek diye aw
Ben jojodan en son 2019 da çekim yaptımYakın zamanda jojodan çekim yaptın mı havale