- 19,453
- 22,919
- 113
İçerde keyfine bakSağlam girdik kanka gelmesi lazım yoksa sıkıntı
Ekli dosyayı görüntüle 905689
İçerde keyfine bakSağlam girdik kanka gelmesi lazım yoksa sıkıntı
Duasını yaptim kuponun. Gelmemesi imkansiz
Ban yemek orucu bozar mıFearj metin berdus Kurtaran banli forumda yemin ederim forum tat vermeye başladı puaha
Süresiz mi yemiş bunlarBan yemek orucu bozar mı
Bol şans
Yakın zamanda jojodan çekim yaptın mı havaleSağlam girdik kanka gelmesi lazım yoksa sıkıntı
Bozmaz hocam puahaBan yemek orucu bozar mı
Niye 4 değilde 3 aldın la yukardakini korkma bu kadar 190 gidecek diye awSağlam girdik kanka gelmesi lazım yoksa sıkıntı
TebriklerYakın zamanda jojodan çekim yaptın mı havale
Valla ins Kurtaran sinirsiz yemiştir bizde burda bazen kendimize hakim olamiyoruz ama kimsenin anasına bacisina sövmuyoruz bunlar haddi asti artikSüresiz mi yemiş bunlar
Çoktan yeni üyelikler açılmıştır dostValla ins Kurtaran sinirsiz yemiştir bizde burda bazen kendimize hakim olamiyoruz ama kimsenin anasına bacisina sövmuyoruz bunlar haddi asti artik
Bana niye tebrikler kankaTebrikler
Bir gün 250 TL sigara parası istedi dm yi görene kadar 30 dk geçmişti, o ara ana sayfada yeni açtığı kasa 5k hedef 20k konusu vardı hahahaha😂Valla ins Kurtaran sinirsiz yemiştir bizde burda bazen kendimize hakim olamiyoruz ama kimsenin anasına bacisina sövmuyoruz bunlar haddi asti artik
Ne kadar sürede gelir diye soracaksın sanmıştımBana niye tebrikler kanka
Senin pp çok komik olmuş dost puahaÇoktan yeni üyelikler açılmıştır dost
Hasimde bana yazdi kac ay önce bu Kurtaran benden 300 lira istedi dedi ardından 3k lik rol açtım dedi bu nasil olabilir dedim onun raporu var elleme onu engelle gec puahaBir gün 250 TL sigara parası istedi dm yi görene kadar 30 dk geçmişti, o ara ana sayfada yeni açtığı kasa 5k hedef 20k konusu vardı hahahaha😂
Bilmiyorum ki dost, küfür ve bahane üretmede bizimle yarışacak bi millet daha yokSüresiz mi yemiş bunlar
Yokki puauah eskiden kripto kaldirac tan col kaybim oldu hesaplarım var ama 2 senedir giriş dahi yapmadım puaha@Erhan2121 trx iletsene bana acil
Trx varmi aga yardım lazımBilmiyorum ki dost, küfür ve bahane üretmede bizimle yarışacak bi millet daha yok