- 41,305
- 44,101
- 113
Bu lamelo esegi cani isterse 10 tane trip sokar artik tamamen onun keyfine kalmis olay çok değişik bir oyuncu bazen 1 perde 3 tane sokuyor maci o şekilde bitiyor
Lütfen canı istesin dostBu lamelo esegi cani isterse 10 tane trip sokar artik tamamen onun keyfine kalmis olay çok değişik bir oyuncu bazen 1 perde 3 tane sokuyor maci o şekilde bitiyor
Ne yapalım kardeşim 200 k kazanıp bize 5 k atan dostumuz yok biz 100 TL basabiliyoruzÇok olur giderse kalp kırar
Bol sanslar barrientos
@Erhan2121 sana diyoNe yapalım kardeşim 200 k kazanıp bize 5 k atan dostumuz yok biz 100 TL basabiliyoruz
Senin sansin var senin için en az 5 tane 3luk atar rahat ol dost gece ola hayrola bakalimLütfen canı istesin dost
Senin gibi dost bulunmaz bu devirde suan da olsa bi 5 10 atsaydın rahatlasaydik puaha@Erhan2121 sana diyo
2 ocak kritik gün güzel bi para bekliyom olursa zenginiz dostlarlaSenin gibi dost bulunmaz bu devirde suan da olsa bi 5 10 atsaydın rahatlasaydik puaha
Bol şanslar olsun dostum 🔥☘
Bol şanslar kardesim
Evet ben şahidim sponsor benim puaha@Erhan2121 sponsor NBA kuponu yap diye attı..ısrarla zarda katlamaya çalışma dedi, bunu dediğinde ben zarda ezmiştim parayı, mecbur borç alıp yaptık kuponu. Rezillik hahahah😂😂
1 hafta kalmış sıkalım dişimizi o vakit kadar sen kazanırsan zaten bizde kazanmış oluruz puaha2 ocak kritik gün güzel bi para bekliyom olursa zenginiz dostlarla
Eyvallah can kardeşimBol şanslar kardesim
Bi 100-150 bilet karışık eğer hiç bişey çıkmazsa kesin bırakıyorum kumarı2 ocak kritik gün güzel bi para bekliyom olursa zenginiz dostlarla
Aynen aynen puahaBi 100-150 bilet karışık eğer hiç bişey çıkmazsa kesin bırakıyorum kumarı
Bol şanslar
Bol şans