- 41,556
- 27,262
- 113
Tebrikler daim olsunWonlar bu bol sans kardeşim bizde 23.500 MC coul
Wonlar inş bro bizde 3500 e 23100 bekliyoruz bol şans sendeyiz MC
Tebrikler daim olsunWonlar bu bol sans kardeşim bizde 23.500 MC coul
Wonlar inş bro bizde 3500 e 23100 bekliyoruz bol şans sendeyiz MC
Umarım dediği gibi oynamıştır sadece ekran görüntüsü aldıysa yazık olur
Bu bide maca 2 de 2 üçlük ile baslamisti az kalsin 2 de kalacaktı tam denyo vallaMc collum çok boş geçti iyi attı
Ben tamam artık gitti dediydim buna. İyi attıBu bide maca 2 de 2 üçlük ile baslamisti az kalsin 2 de kalacaktı tam denyo valla
Adam pivot olmasına rağmen bazen son topta bile 3luk deniyor denerse dener de çok rahat atar gibi dostBen tamam artık gitti dediydim buna. İyi attı
Aslında en sıkıntılısı kaldı bakalım
Öyle umuyoruz dost bekletmeden gelsin.Adam pivot olmasına rağmen bazen son topta bile 3luk deniyor denerse dener de çok rahat atar gibi dost
Normal 25 30 arası oynuyor yasli adam kankaVucevic kenara aldi yine
Ins dostÖyle umuyoruz dost bekletmeden gelsin.
Aynen kanka yaşından kaynaklı eskisi gibi değil ama en zoru pivota kaldi inş gelirAdam pivot olmasına rağmen bazen son topta bile 3luk deniyor denerse dener de çok rahat atar gibi dost
Vucevic cikartiyor pivotlar 3 luk deniyoÖyle umuyoruz dost bekletmeden gelsin.
Vucevic haric tüm pivotlar deniyor suandaHer maç 6 deneyen adam ne hikmetse 1/1 atmasına rağmen denemiyor. Kaçırarak başlasa anlayacam da atmışsın işte denesene mal adam
Atıyor da hepsi attıVucevic haric tüm pivotlar deniyor suanda
Konuştu NBA oparator üAdam pivot olmasına rağmen bazen son topta bile 3luk deniyor denerse dener de çok rahat atar gibi dost
Rahat ol sen kuzen 😉Her maç 6 deneyen adam ne hikmetse 1/1 atmasına rağmen denemiyor. Kaçırarak başlasa anlayacam da atmışsın işte denesene mal adam
Malesef rahat değilim embild yazacaktım 2 atari aynı orandiRahat ol sen kuzen 😉
Az sut kullandigi icin bu per en az 2tane deneyecek zaten dostMalesef rahat değilim embild yazacaktım 2 atari aynı orandi