- 19,302
- 14,178
- 113
Hemen hizmet sektöründe işe başlamışsın dost tebrik ediyorum seni.Attım etiket üye olmuşum 5 gün sonra bunu açmışım aq
Hemen hizmet sektöründe işe başlamışsın dost tebrik ediyorum seni.Attım etiket üye olmuşum 5 gün sonra bunu açmışım aq
Hiç bilmiyorum o zamanlar işleyişi falan. Reff link paylaşmıştım şimdi görüyorum sövüyolar direkt beni düzgünce uyarmıştılar sonra shellac silmişti. Bilmiyodum yasak olduğunu daha yeniyizHemen hizmet sektöründe işe başlamışsın dost tebrik ediyorum seni.
Yok mu bı deneme bonusu kurudukHiç bilmiyorum o zamanlar işleyişi falan. Reff link paylaşmıştım şimdi görüyorum sövüyolar direkt beni düzgünce uyarmıştılar sonra shellac silmişti. Bilmiyodum yasak olduğunu daha yeniyiz
Sen 15 TL lik deneme bonusu açarken @Enişte Prizmabet 400 TL yi ödemiyor diye site şikayet konusu açmış. Biz geriden geliyoruz hep dost hepimizin acemilik dönemiHiç bilmiyorum o zamanlar işleyişi falan. Reff link paylaşmıştım şimdi görüyorum sövüyolar direkt beni düzgünce uyarmıştılar sonra shellac silmişti. Bilmiyodum yasak olduğunu daha yeniyiz
@Byusufoglu nerdesin laYok mu bı deneme bonusu kuruduk
Hiç bilmiyorum o zamanlar işleyişi falan. Reff link paylaşmıştım şimdi görüyorum sövüyolar direkt beni düzgünce uyarmıştılar sonra shellac silmişti. Bilmiyodum yasak olduğunu daha yeniyiz
o öldü 😁😁@Byusufoglu nerdesin la
Gel kardeşim ortalık sakinken iki sohbet edelim @Byusufoglu@Byusufoglu nerdesin la
Adam Komiserim dedi inşaat bekçisi çıktı.@Byusufoglu nerdesin la
Benim muhabbet 2019Sen 15 TL lik deneme bonusu açarken @Enişte Prizmabet 400 TL yi ödemiyor diye site şikayet konusu açmış. Biz geriden geliyoruz hep dost hepimizin acemilik dönemi
Biz bayağı bir gerideymisiz o zaman Enişte, baksana Ahmet dostumuz 2023 te forumdaslara faydalı olabilmek adına 15 TL den açmış profili.Benim muhabbet 2019
Yak baba yakkkBenim muhabbet 2019
Kuş oldum uçtum cikcik oldum yok oldum 😁Yak baba yakkk
Hiçbiri yokken ben vardım kardeş ben. enişten bile yoktu biz buralardayken😀Kaç kişiydiniz o zamanlar enişte ilk üye olduğunda yani
Güzel laf da enişte 5 ay önce üye olmuş patladın 🤣Hiçbiri yokken ben vardım kardeş ben. enişten bile yoktu biz buralardayken😀
@EnişteHiçbiri yokken ben vardım kardeş ben. enişten bile yoktu biz buralardayken😀
Enişte nin kullanıcı adı baskandı o zamanlar mülayimHiçbiri yokken ben vardım kardeş ben. enişten bile yoktu biz buralardayken😀
Benim başka hesap vardı enişte o zamanlar bombacı Muhittin di adım😀Enişte nin kullanıcı adı baskandı o zamanlar mülayim
Bombacılar foruma saldırmış itiraf et başları sen miydin mülayimBenim başka hesap vardı enişte o zamanlar bombacı Muhittin di adım😀