- 48,326
- 13,497
- 113
yumyumm 😁😁@Enişte la konuya girince umutks nin yeni adini ogrendim bilmiyordum🤣
yumyumm 😁😁@Enişte la konuya girince umutks nin yeni adini ogrendim bilmiyordum🤣
Yummy aq ibne ismi gibi kaç senedir numarası var onun 2 günde br konuşuruz sadece para lazım olunca sigara var mı yok sende bende de yok bir kere var de aq 😂😂@Enişte la konuya girince umutks nin yeni adini ogrendim bilmiyordum🤣
HshdhdjssjsshehshYummy aq ibne ismi gibi kaç senedir numarası var onun 2 günde br konuşuruz sadece para lazım olunca sigara var mı yok sende bende de yok bir kere var de aq 😂😂
Bu ne aq @Metings1905 nin Trump boşanır etkinliği açması gibiBenim ilk konuya bak. Beyaz Futbolu sunan Ertem Şenerim sanki
Ekli dosyayı görüntüle 881711
Arif hocamın müezzinlik zamanlarıBenim ilk konuya bak. Beyaz Futbolu sunan Ertem Şenerim sanki
Güzel konu Arif EfendiBenim ilk konuya bak. Beyaz Futbolu sunan Ertem Şenerim sanki
AhahahaArif hocamın müezzinlik zamanları
5 atarızTürkiye maçı nolur sizce ? 😁
Ben ilk konumu buldum kilitlenmemiş de hortlatsam ne olur 15 tl deneme bonusu konusu 🤣Benim foruma yazdığım ilk mesaj prizmabet destek konusu 22.01 de para yatırmışım 400 tl çekim yapıcam yatır çek arası 2 saat diyor
00.01 e denk geliyor
Gece çekim çok 00.00 dan sonra
Eee sabah 9u bekleyecekmişim 1 dk için
Yazdım foruma işte artniyetli bu site diye carladık biraz blues vardı o zaman kullanıcı adını verdik çektik parayı 12 den önce
İnşallaahh Ahmedim5 atarız
O dönem 400 TL için güzel dm gelmiştirBenim foruma yazdığım ilk mesaj prizmabet destek konusu 22.01 de para yatırmışım 400 tl çekim yapıcam yatır çek arası 2 saat diyor
00.01 e denk geliyor
Gece çekim çok 00.00 dan sonra
Eee sabah 9u bekleyecekmişim 1 dk için
Yazdım foruma işte artniyetli bu site diye carladık biraz blues vardı o zaman kullanıcı adını verdik çektik parayı 12 den önce
Göster de Çekim Ödendi yazalım dost.Ben ilk konumu buldum kilitlenmemiş de hortlatsam ne olur 15 tl deneme bonusu konusu 🤣
Yap bı çekim paylaşBen ilk konumu buldum kilitlenmemiş de hortlatsam ne olur 15 tl deneme bonusu konusu 🤣
Yok hiç konulara bile bakmıyordum sadece umarsızca kumar oynuyorduk 400 tl yatırım yapmıştım cekımı hatırlamıyorumO dönem 400 TL için güzel dm gelmiştir