- 19,291
- 14,172
- 113
Mucize yapamam ama keramet sahibiyim. İnşallah gelecekBen yatar bu kupon tutmaz ben kalırsam. Mucize olma ihtimalini arttırmak için gidiyorum @Barrios
Mucize yapamam ama keramet sahibiyim. İnşallah gelecekBen yatar bu kupon tutmaz ben kalırsam. Mucize olma ihtimalini arttırmak için gidiyorum @Barrios
oku Arif Efendi okuMucize yapamam ama keramet sahibiyim. İnşallah gelecek
Okudum. Donovan 5 te 0 yapmış.oku Arif Efendi oku
Neden böyle oluyorOkudum. Donovan 5 te 0 yapmış.
Bakalim 2.devre ne olacak Allah kerimdir.Neden böyle oluyor![]()
tutsun da rahat bir nefes olsunBakalim 2.devre ne olacak Allah kerimdir.
Ya dün rol kazanmış gece canım sıkıldı bakiyorudum öyle konulara Yusufu beklerken 🤣 neyse baktım millet buna teşekkür etmiş adamlara hiç cevap bile vermemiş baktım dmsi kapalı ben bir kere bile dm atmadim ona bu zamana kadar ama kendisi bana param olunca zırt birt yazıyordu bı insanın götu hemen bu kadar kalkmamali yaMetin gene neden kapatır onu hiç anlamam 😂 mkrc 4 sene evvel bana yazdı dost 100 tl lazım atma şansın yok mu diye
Yok dedim suan be olsa atardık
Sağol dost bu bile yeter dedi insanlar cevap bile vermiyor cansın
Şimdi böyle diyen adamdan ne beklersin 😂😂
2 hafta sonra kazanmış Dm attım cevap vermedi
Ha şu olayı bende yaoiyorum yalan yok ayni adam 10 kere yazinca cevap vermiyorum buna götu kalkmak olarak bakan varsa bilemem 🤣Ya dün rol kazanmış gece canım sıkıldı bakiyorudum öyle konulara Yusufu beklerken 🤣 neyse baktım millet buna teşekkür etmiş adamlara hiç cevap bile vermemiş baktım dmsi kapalı ben bir kere bile dm atmadim ona bu zamana kadar ama kendisi bana param olunca zırt birt yazıyordu bı insanın götu hemen bu kadar kalkmamali ya
Metin Hocam ilginç bir karakter anlık duygu değişimi oluyor bazen korkuyorumHa şu olayı bende yaoiyorum yalan yok ayni adam 10 kere yazinca cevap vermiyorum buna götu kalkmak olarak bakan varsa bilemem 🤣
Hemen değişmeleri çok ilginç 😂Ya dün rol kazanmış gece canım sıkıldı bakiyorudum öyle konulara Yusufu beklerken 🤣 neyse baktım millet buna teşekkür etmiş adamlara hiç cevap bile vermemiş baktım dmsi kapalı ben bir kere bile dm atmadim ona bu zamana kadar ama kendisi bana param olunca zırt birt yazıyordu bı insanın götu hemen bu kadar kalkmamali ya
1 kere sorarsın yazmıyorsa sormazsın bir daha dost ısrarla soran dostlar var ama Ferdi gibiHa şu olayı bende yaoiyorum yalan yok ayni adam 10 kere yazinca cevap vermiyorum buna götu kalkmak olarak bakan varsa bilemem 🤣
Ya usta benim sinirlendigim nokta şu daha yeni biriyle tartıştım o yüzden ya aq 5 k kazanmışim rolde 2 k dagitmisim 500 de birine sözüm vardı ona verdim 2500 lira para almışım hala daha dm atıp para istiyorlar ya ulan görende sanki 50 k falan kazandık ulan millet 30 k kazanınca 2 k anda dağıtım yapıyor biz fazla fazla vermemize rağmen hala daha trip yiyoruz dm ye cevap vermeyince1 kere sorarsın yazmıyorsa sormazsın bir daha dost ısrarla soran dostlar var ama Ferdi gibi
Eniste eskiden 1 keresinde 1 roll takip ediyordum deli gibi sayı yazıyorum. Baktım dm gelmiş, aynı konudaki biri, roll açtırsana bana diye yazmış, rol konusunda aynı yeri takip ediyoruz bi de. Dedim roll açacak para varsa mal mıyım sayı sayayım. Bi de yanında sayıyorum görmese tamam diyeceğim. Bir insan bunu fark etmez mi harbiden çok şaşırıyorum bazen böyle vakalara1 kere sorarsın yazmıyorsa sormazsın bir daha dost ısrarla soran dostlar var ama Ferdi gibi
Canını sıkmayacaksın ya öylesi için çok sıktık bizde değmez cevap vermeyeceksinYa usta benim sinirlendigim nokta şu daha yeni biriyle tartıştım o yüzden ya aq 5 k kazanmışim rolde 2 k dagitmisim 500 de birine sözüm vardı ona verdim 2500 lira para almışım hala daha dm atıp para istiyorlar ya ulan görende sanki 50 k falan kazandık ulan millet 30 k kazanınca 2 k anda dağıtım yapıyor biz fazla fazla vermemize rağmen hala daha trip yiyoruz dm ye cevap vermeyince
5k nin hepsini dağıt yaz konuya kalın renkli harflerle halen birileri çıkıp ta dm atar hani bana diye matematik dersinden nasıl geçmişler hayret vallahiYa usta benim sinirlendigim nokta şu daha yeni biriyle tartıştım o yüzden ya aq 5 k kazanmışim rolde 2 k dagitmisim 500 de birine sözüm vardı ona verdim 2500 lira para almışım hala daha dm atıp para istiyorlar ya ulan görende sanki 50 k falan kazandık ulan millet 30 k kazanınca 2 k anda dağıtım yapıyor biz fazla fazla vermemize rağmen hala daha trip yiyoruz dm ye cevap vermeyince
Adama konudan dağıtım yaptırdılar o yaptı dağıtımı konu sahibi beni de secmıs dağıtım parasını alıp dağıtan adam sabah roll yaptırma şansın var mı bana yazmış 😂 kendi para atıp para isteyeni gördümde milletin parayı dağıtıp sabahına yazan ilk defa gördümEniste eskiden 1 keresinde 1 roll takip ediyordum deli gibi sayı yazıyorum. Baktım dm gelmiş, aynı konudaki biri, roll açtırsana bana diye yazmış, rol konusunda aynı yeri takip ediyoruz bi de. Dedim roll açacak para varsa mal mıyım sayı sayayım. Bi de yanında sayıyorum görmese tamam diyeceğim. Bir insan bunu fark etmez mi harbiden çok şaşırıyorum bazen böyle vakalara
500 ne oldu o önemli bu gittiBuranın kupon noldu takip eden de yok
La sponsor rolleri ile hava atan gördüm ben ya adama diyorsun sen niye hiç konu acmiyorsun açıyorum ya diyordu dağıtımdan para gelince 🤣Adama konudan dağıtım yaptırdılar o yaptı dağıtımı konu sahibi beni de secmıs dağıtım parasını alıp dağıtan adam sabah roll yaptırma şansın var mı bana yazmış 😂 kendi para atıp para isteyeni gördümde milletin parayı dağıtıp sabahına yazan ilk defa gördüm
Yeni üyelere çok güvendiler ondan oldu o hemen takip edene liste yaptırılıyor takip edene dağıtım yaptırılıyorLa sponsor rolleri ile hava atan gördüm ben ya adama diyorsun sen niye hiç konu acmiyorsun açıyorum ya diyordu dağıtımdan para gelince 🤣