- 15,932
- 14,621
- 113
Benim hakkımı da alsaydiniz atarsınız sonra yshdhdYusuf seni bekliyor dağıtım için nerdesin ya tahir
Benim hakkımı da alsaydiniz atarsınız sonra yshdhdYusuf seni bekliyor dağıtım için nerdesin ya tahir
500tl çekim bekliyorum 2 saattir bonusla sanırım öğlen gelicek bosluklardayizTahirim bülten alev alev ama bişey eksik
Kimin olduğuna 10k bahse girerim valalhiBu ara forumda çok kişiye tutuldum ya Allah çarpsın sifirlanmalarini bekliyorum onlarla tsak geçmek icin
ohooo ooo ooOoo ben nelerini gördüm bu hayatta hiç birşeye şaşırmam başı kapali hemde tam teseddurlu olup universitede ogrenci evimizde oda oda gezen hatun bile gordüm. mini etekle her tarafi açik olup laf atildi diye kiyamet kopartanida gordüm. bazi şeyler mantiğin ötesinde anlamak zor anlatmak zor.Burda namaz kılıp haram para yiyen adamda var
Editörbet mi kanka500tl çekim bekliyorum 2 saattir bonusla sanırım öğlen gelicek bosluklardayiz
Üçlük atması lazımDodvınan 2 😁
Tasak geçilen olmakda var sonundaBu ara forumda çok kişiye tutuldum ya Allah çarpsın sifirlanmalarini bekliyorum onlarla tsak geçmek icin
bekleriz 😁Üçlük atması lazım
Bir kişi değil birden fazlaKimin olduğuna 10k bahse girerim valalhi
Metin Hocam ilk sırada değil mi dostBu ara forumda çok kişiye tutuldum ya Allah çarpsın sifirlanmalarini bekliyorum onlarla tsak geçmek icin
Sadrazam tahir paşa 🥸Benim hakkımı da alsaydiniz atarsınız sonra yshdhd
Ula 1 2 tanesini söylesene dm den benden laf çıkmazBu ara forumda çok kişiye tutuldum ya Allah çarpsın sifirlanmalarini bekliyorum onlarla tsak geçmek icin
Onlar öyle şeylerden etkilenmez dostBu ara forumda çok kişiye tutuldum ya Allah çarpsın sifirlanmalarini bekliyorum onlarla tsak geçmek icin
arif efendi yagmur yağdiracaktir.Metin Hocam ilk sırada değil mi dost
Yusuf u en son deneme bonusu kısmında görmüşler EnişteYusuf seni bekliyor dağıtım için nerdesin ya tahir
Naber kankaaSadrazam tahir paşa 🥸