- 36,293
- 28,364
- 113
İnşallah yer parayıYok sabahtan beri yok piyasada
İnşallah yer parayıYok sabahtan beri yok piyasada
bu şey gibi kerhanede gezip cami ariyorum namaz kılacam gibi bisey buLa manyak mısın inanıyor musun sen forumda gezip de kumar oynamıyorum diyen adama imkansız aq 🤣
Valla cepten para vermeyen çok vardır da bırakan yoktur yoksa sırf muhabbete durulur mu burda aqLa manyak mısın inanıyor musun sen forumda gezip de kumar oynamıyorum diyen adama imkansız aq 🤣
Burda namaz kılıp haram para yiyen adamda varbu şey gibi kerhanede gezip cami ariyorum namaz kılacam gibi bisey bu
Batırdı büyük ihtimal yoksa ne bilim tuhaf yani 16 saat dağıtacam verecem diyip kaybolması ilginçİnşallah yer parayı
para gelmedi demi 😁😁Batırdı büyük ihtimal yoksa ne bilim tuhaf yani 16 saat dağıtacam verecem diyip kaybolması ilginç
Cepten vermeyen adam yoktur ihtimal vermiyorum ama buranın yüzde 80 i diyim cebindeki para bitince aktif oluyorValla cepten para vermeyen çok vardır da bırakan yoktur yoksa sırf muhabbete durulur mu burda aq
Allah affetsin bir ara sabah namazına camiye gidiyordum, yolda giderken ve çıkışta dönerken NBA kuponunu takip ediyordumBurda namaz kılıp haram para yiyen adamda var
Helal etmiyeeeeeeemBatırdı büyük ihtimal yoksa ne bilim tuhaf yani 16 saat dağıtacam verecem diyip kaybolması ilginç
Bol sans aga1200 un kayıp bonusunu kendi bildiğim yoldan buraya kadar getirdim, şans yaver giderse bu serüven devam ederEkli dosyayı görüntüle 881664
Camiye cenabet gitmediysen sorun yok kankaAllah affetsin bir ara sabah namazına camiye gidiyordum, yolda giderken ve çıkışta dönerken NBA kuponunu takip ediyordum
Gelmedi tabipara gelmedi demi 😁😁
Tahirim bülten alev alev ama bişey eksikBol sans aga
Yusuf seni bekliyor dağıtım için nerdesin ya tahirBol sans aga
Haşa kumarbaz olabiliriz ama böyle konularda hassasiyetimizi tartışma konusu yapmayız bileCamiye cenabet gitmediysen sorun yok kanka
E tabi kanka ya bitince ya bitmeye yakınCepten vermeyen adam yoktur ihtimal vermiyorum ama buranın yüzde 80 i diyim cebindeki para bitince aktif oluyor
Ne varsa okuyorum bütün ahitleri bile hatmettim@ahmetcansarac61 @Malatyali44 dua ne varsa edin de gelsin bu