- 48,340
- 13,506
- 113
Ya hak 😁La sen nerdesin sabah beri tribe soktun beni
Ya hak 😁La sen nerdesin sabah beri tribe soktun beni
Aynen ertesi gün frespin ile para kazandım yoksa sifirdimbenim gibi yani
aşk bir otobüsse köpürt beni pakize kupon çok sexy olmuş şimdi hiç paran yok 4 k oldun ve bu şekilde mi oynadin kardo son parayinan????
Ritim buldu mu atacak 2 adam seçmişsin zaten tek kurtarır yanı oİkisininde 3 lemesi imkansız, Allen fena dış atışi var, geçen 15/10 yaptı
maçı bulamadım ben 😁Ritim buldu mu atacak 2 adam seçmişsin zaten tek kurtarır yanı o
Gelir bu kupon la hiç bir engel yokRitim buldu mu atacak 2 adam seçmişsin zaten tek kurtarır yanı o
Bak işte ne güzel analiz yapıyorsun deccal @AllanSaintMaximin ancak negatif enerji yaysinRitim buldu mu atacak 2 adam seçmişsin zaten tek kurtarır yanı o
Yusuf’la yedi paraları geldiLa sen nerdesin sabah beri tribe soktun beni
Kanka isimle hitap etme bana ya rahatsız oluyorum bırakıcam zaten de yeni yılda inşallah forumu bırakmadan kumar birakilmiyor çünkü böyle hayat geçmez beklediğimiz şeyler var inşallah olurda komple kurtuluruz yeter kaç senedir iflahimizi kuruttuSaat geçtikçe dedim harbi dönmeyecek mi acaba metine bile yazdım ramço gitti galiba diye
Başlamadı henüz canlı basketbolda gözüküyor şu anmaçı bulamadım ben 😁
yani ne bilim baska para yoksa 4 k yi teke atsan 2 -3 kere 7 -->13 --> 24 k olurdun bu baya baya supriz yani hayirlisi bitince bulma imkanin varsa sikinti yokAynen ertesi gün frespin ile para kazandım yoksa sifirdim
Ne oldu sesi çıkmadı miUla şu @Byusufoglu nu bul bize @AllanSaintMaximin
Bol bol şans1200 un kayıp bonusunu kendi bildiğim yoldan buraya kadar getirdim, şans yaver giderse bu serüven devam ederEkli dosyayı görüntüle 881664
Kanka kumarı bırakmana engel burayı görüyosan önce burdan kurtulacan o zaman. Burası dediğin gibi ister istemez tetikliyorKanka isimle hitap etme bana ya rahatsız oluyorum bırakıcam zaten de yeni yılda inşallah forumu bırakmadan kumar birakilmiyor çünkü böyle hayat geçmez beklediğimiz şeyler var inşallah olurda komple kurtuluruz yeter kaç senedir iflahimizi kuruttu
Kardeşim bizi cehape gibi düşünBak işte ne güzel analiz yapıyorsun deccal @AllanSaintMaximin ancak negatif enerji yaysin
Yok sabahtan beri yok piyasadaNe oldu sesi çıkmadı mi
Buda güzel hikaye kanka ama bu hikayeyi okudum daha önce sonu kötü bitiyorduyani ne bilim baska para yoksa 4 k yi teke atsan 2 -3 kere 7 -->13 --> 24 k olurdun bu baya baya supriz yani hayirlisi bitince bulma imkanin varsa sikinti yok
La manyak mısın inanıyor musun sen forumda gezip de kumar oynamıyorum diyen adama imkansız aq 🤣Kanka kumarı bırakmana engel burayı görüyosan önce burdan kurtulacan o zaman. Burası dediğin gibi ister istemez tetikliyor
1200 un kayıp bonusunu kendi bildiğim yoldan buraya kadar getirdim, şans yaver giderse bu serüven devam ederEkli dosyayı görüntüle 881664

Demiştik kolpacı o 300 lira parası yoktur diyeYok sabahtan beri yok piyasada