- 19,157
- 22,499
- 113
bende edeyimmi@ahmetcansarac61 @Malatyali44 dua ne varsa edin de gelsin bu
Bol şans cane1200 un kayıp bonusunu kendi bildiğim yoldan buraya kadar getirdim, şans yaver giderse bu serüven devam ederEkli dosyayı görüntüle 881664
sag altdaki foto pakize teyzeye benziyor1200 un kayıp bonusunu kendi bildiğim yoldan buraya kadar getirdim, şans yaver giderse bu serüven devam ederEkli dosyayı görüntüle 881664
Bol bol şanslar dilerim 🙏1200 un kayıp bonusunu kendi bildiğim yoldan buraya kadar getirdim, şans yaver giderse bu serüven devam ederEkli dosyayı görüntüle 881664
Bol şaans 20 lira küsürat benim kimselere yedirmem1200 un kayıp bonusunu kendi bildiğim yoldan buraya kadar getirdim, şans yaver giderse bu serüven devam ederEkli dosyayı görüntüle 881664
Hadi bakalım bol şans zar mı attın1200 un kayıp bonusunu kendi bildiğim yoldan buraya kadar getirdim, şans yaver giderse bu serüven devam ederEkli dosyayı görüntüle 881664
Bol şans1200 un kayıp bonusunu kendi bildiğim yoldan buraya kadar getirdim, şans yaver giderse bu serüven devam ederEkli dosyayı görüntüle 881664
Vallahi billahi senin paraya ihtiyacın yok paraya ihtiyacı olan adam böyle kupon yapar mı aq tam zengin kuponu1200 un kayıp bonusunu kendi bildiğim yoldan buraya kadar getirdim, şans yaver giderse bu serüven devam ederEkli dosyayı görüntüle 881664
Bu kadar kısa sürede 105 TL yi başka yerde 4 yapamam enişteHadi bakalım bol şans zar mı attın
Tam tersi la paraya ihtiyaci olan adam böyle yapar. Gidip 1.40 tan lose olursam bu yoklukta kahrımdan ölürümVallahi billahi senin paraya ihtiyacın yok paraya ihtiyacı olan adam böyle kupon yapar mı aq tam zengin kuponu
La sen nerdesin sabah beri tribe soktun beniVallahi billahi senin paraya ihtiyacın yok paraya ihtiyacı olan adam böyle kupon yapar mı aq tam zengin kuponu
5 üçlük ne aq triple double alsaydın bari ikisine deTam tersi la paraya ihtiyaci olan adam böyle yapar. Gidip 1.40 tan lose olursam bu yoklukta kahrımdan ölürüm
Harbi çok sinirlenmistim de dayanamdim canım sıkıldı iş yerindeLa sen nerdesin sabah beri tribe soktun beni
benim gibi yaniTam tersi la paraya ihtiyaci olan adam böyle yapar. Gidip 1.40 tan lose olursam bu yoklukta kahrımdan ölürüm
İkisininde 3 lemesi imkansız, Allen fena dış atışi var, geçen 15/10 yaptı5 üçlük ne aq triple double alsaydın bari ikisine de
Saat geçtikçe dedim harbi dönmeyecek mi acaba metine bile yazdım ramço gitti galiba diyeHarbi çok sinirlenmistim de dayanamdim canım sıkıldı iş yerinde