- 14,653
- 13,034
- 113
İlk periyot toplam 33.5 alt ile göztepe 18.5 alt arasında kaldım göztepe ye 18.5 alt oynadım 19 sayı attılar evren yine bizim ayarlarımızla oynuyor 😅Her çeyreği üst olan şu maçın hangi çeyreğine üst bahsi almışımdır sizce
İlk periyot toplam 33.5 alt ile göztepe 18.5 alt arasında kaldım göztepe ye 18.5 alt oynadım 19 sayı attılar evren yine bizim ayarlarımızla oynuyor 😅Her çeyreği üst olan şu maçın hangi çeyreğine üst bahsi almışımdır sizce
Bol dansKonuda 1 kişiye küsürat Ekli dosyayı görüntüle 877896
Vallahi ilginç maç ilk per hiçbir şey atamayan dep 2.perin son 3 dk ve 3. Per o aradaki 13dk da 40 sayı falan attıİlk periyot toplam 33.5 alt ile göztepe 18.5 alt arasında kaldım göztepe ye 18.5 alt oynadım 19 sayı attılar evren yine bizim ayarlarımızla oynuyor 😅
Kanka hiç sorma çıldırcaktım ben 18.5 alt oynadıktan sonra çeyrek boyu 6.5 dakika bütün sayıları ev attı dep sadece son dakika ikilik attı o kadar. Ama oluyor böyle şeyler daha neler göreceğiz kim bilir.Vallahi ilginç maç ilk per hiçbir şey atamayan dep 2.perin son 3 dk ve 3. Per o aradaki 13dk da 40 sayı falan attı
Son 2dk kala hiçbişey atamıyolardı 14 5 mi neydi. Üst üste kaçırıyolardı sonra göztepe atmaya başladı malesef hem beni hem seni batırmışlarKanka hiç sorma çıldırcaktım ben 18.5 alt oynadıktan sonra çeyrek boyu 6.5 dakika bütün sayıları ev attı dep sadece son dakika ikilik attı o kadar. Ama oluyor böyle şeyler daha neler göreceğiz kim bilir.
3. ÇeyrekHer çeyreği üst olan şu maçın hangi çeyreğine üst bahsi almışımdır sizce