Bol sanslar2 kişiye 400 tlEkli dosyayı görüntüle 882053
Bol şanslar2 kişiye 400 tlEkli dosyayı görüntüle 882053
Bol şanslar2 kişiye 400 tlEkli dosyayı görüntüle 882053
Oyunda ki yok ki lavuk ben görmedimPetrul 0 asist ya
gaddar kerim hergun de kupon yapiyosn maşallah bol şans2 kişiye 400 tlEkli dosyayı görüntüle 882053
2 faul alınca kenara geldiŞimdi gördüm 2 sayı 1 ribaundu var
Yemin ederim şurda insanın konu açası gelmiyor artık reis. Bir konu açıyorsun 10 kişi arkadan dm atıyor. Nasıl olacak böyle bilmiyorum. Şimdi sana ne mesajlar geliyordur @Barrios 😂
Son dönemde konu açanlar tükendi zaten. Valla dm yi kapatıp. Vefalı olan adamları dm den gruba alacaksın. Onlara özel rolling yapacaksın artıkYemin ederim şurda insanın konu açası gelmiyor artık reis. Bir konu açıyorsun 10 kişi arkadan dm atıyor. Nasıl olacak böyle bilmiyorum. Şimdi sana ne mesajlar geliyordur @Barrios 😂
2.yarı 3 yapsın diye bekleyecez kanka artık. Peş peşe 2 faul alması çok kötü olduGeçen mac 6 asist yapan yavsak ne hikmetse asist yapmıyor
Kanka birebir diyalog halinde olduğum adamın yeri ayrıdır onunla bura harici de konuşuruz mesela @Barrios ile bura dışında da sürekli irtibat halindeyiz. Ama bazıları her konu açtığında sıklıkla para istemeden istemeye yazıyor kırk yıllık sohbet halindeymişiz gibi ve bunu bir döngü haline sokuyorlar ona gerçekten ayar oluyorum. Sana da katılıyorum.Son dönemde konu açanlar tükendi zaten. Valla dm yi kapatıp. Vefalı olan adamları dm den gruba alacaksın. Onlara özel rolling yapacaksın artık
Valla ben @Barrios ile çok samimi olmasamda açtığım etkinliklerde dost olarak etiket atıp etkinlik kazanmasa bile ödül vereceğim dostlar listesindedir her zaman. Kendiside bilir. Seninle samimi olmasamda seninde yerin ayrıdır bende. Burada max 10 tane dost arkadaş dediğim insan var. Onlarada bilen bilir para vurduğum zaman direk dm den ulaşırım. Şurada bi etkinlik aç yeminle hiç tanımadığım insan defalarcs yazar yardımcı olursun. Bu yardımcı olduğun insanlardan karşılık beklemezsin ama bi max win vurur Tebrikler yazarsın her gün dm atan adam bu Tebrikler mesajını bile iplemez. O yüzden ben vefalı adamla muhabbet ederim. Menfaatçi adamla hiç işim olmaz. Hepsi iyisiyle kötüsüyle listede duruyor zaten. Zamanı gelince herkese hak ettiği değer verilir.Kanka birebir diyalog halinde olduğum adamın yeri ayrıdır onunla bura harici de konuşuruz mesela @Barrios ile bura dışında da sürekli irtibat halindeyiz. Ama bazıları her konu açtığında sıklıkla para istemeden istemeye yazıyor kırk yıllık sohbet halindeymişiz gibi ve bunu bir döngü haline sokuyorlar ona gerçekten ayar oluyorum. Sana da katılıyorum.
Doğrudur ben kimseyi kast etmedim zaten herkes kendini biliyordur. Benim canımı sıkan normal zamanda hiç sohbet etmediğimiz halde nasılsın Kemal nasıl gidiyor diye bir kere sorulmadığı halde sadece konu açtığımız vakit sanki sürekli bir sohbet halindeymişiz gibi yakınlık gösterilip arka taraftan sıklıkla para istenmesi ve bu durumun aynı kişiler tarafından defalarca tekrarlanmasıdır. Benim vefamı buradaki çoğu insan bilir. Ama bir iki derken sürekli senden talep edilmesi artık kendini enayi gibi hissetmeni sağlar. Ve bu durum bir yerden sonra can sıkıcı bir hal almaya başlıyor. Eyvallah dostum görüşlerin için.Valla ben @Barrios ile çok samimi olmasamda açtığım etkinliklerde dost olarak etiket atıp etkinlik kazanmasa bile ödül vereceğim dostlar listesindedir her zaman. Kendiside bilir. Seninle samimi olmasamda seninde yerin ayrıdır bende. Burada max 10 tane dost arkadaş dediğim insan var. Onlarada bilen bilir para vurduğum zaman direk dm den ulaşırım. Şurada bi etkinlik aç yeminle hiç tanımadığım insan defalarcs yazar yardımcı olursun. Bu yardımcı olduğun insanlardan karşılık beklemezsin ama bi max win vurur Tebrikler yazarsın her gün dm atan adam bu Tebrikler mesajını bile iplemez. O yüzden ben vefalı adamla muhabbet ederim. Menfaatçi adamla hiç işim olmaz. Hepsi iyisiyle kötüsüyle listede duruyor zaten. Zamanı gelince herkese hak ettiği değer verilir.