Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Bakiyesiz Kalmışlar Topluluğu

akonlyyy

Sözü tartmadan söyleyen,aldığı cevaptan incinmesin
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,446
778
113
Dostlar kumar oynayanlar mutlaka yaşarlar şu durumu. Bakiyen sağlamdır. Günlerce uğraşır sağlam kasa yaparsın. Slotta rahat rahat spin atarken çayını yudumlar veya içkini içersin. Sonra işler bi kötü gider sıfırlarsın. Bi müddet gözünde 1000 2000 tl nin para olmadığı gelir . Rüyalarına girer kabus olur sabah uyandığında için yanarak uyanırsın. Sonra o moddan yavaş yavaş çıkarsın. Deneme bonusu kovalamaya başlarsın 😁. Gökyüzüne çıkıyorsun kazandıkça çok mutlu oluyorsun. Bir anda yere düştüğünde ağır travma oluyor.Şu lanet oyundan ne zaman kurtuluruz ozaman psikolji düzelir. Sizin görüşleriniz ne. Deneyimleriniz ya da?

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,908
50,857
113
Kumar çok güzel her şey çok güzel gates of olympus diye bi oyun var süper , şekerin düşerse sweet bonanza oyna mesela , yaşasın kumar, balık mı tutasın geldi çok mu üşeniyorsun oltanın ucu kırılmış ya da hava çok mu sıcak gir bigger bass bonanzaya büyüğünden küçüğüne altınından gümüşüne her şekil balık var mesela, köpeğinin kulübesini hırsızlar mı çalmış dert etme the dog house var, yaşasın kumar

Karacocuk67

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
484
192
43
Ölüyoz açlıktan ne koltuk kaldi ne halı su bile icemiyoz cok pahalı allahtan yanda cami var suyu ordan icmeye gidiyoz 🤦‍♂️🙄

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,908
50,857
113
Kumar çok güzel her şey çok güzel gates of olympus diye bi oyun var süper , şekerin düşerse sweet bonanza oyna mesela , yaşasın kumar, balık mı tutasın geldi çok mu üşeniyorsun oltanın ucu kırılmış ya da hava çok mu sıcak gir bigger bass bonanzaya büyüğünden küçüğüne altınından gümüşüne her şekil balık var mesela, köpeğinin kulübesini hırsızlar mı çalmış dert etme the dog house var, yaşasın kumar
Üstelik sadece 100 tl verip 5 bin tl kazanabilirsiniz bırakın çalışmayı falan kumar oynayın, o kamu spotlarındakiler oynamayı bilmiyo doğru beti bulamamışlar dostlar

Karacocuk67

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
484
192
43
Ah sen 😅 harika bir detaysin bak bunu hayatındaki kimse dememiştir sana 😅

mustafikri

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
803
721
93
onlar yine iyi kendi parası patronun kredi kartını patlatıp,kredi çekip kumar oynayanlar ne ararsan var forumda
kanka aklıma geldide zor birşey sigaraya aylık 1200 tl ayırıyorum 1500 tl de kumara aıyrıyorum fazlası olmaz 1501 tl olduğu gün herşeyimi kabederim

akonlyyy

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,446
778
113
Dost ironiler fennnaa devam😁

Alobar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,075
5,751
113
kanka aklıma geldide zor birşey sigaraya aylık 1200 tl ayırıyorum 1500 tl de kumara aıyrıyorum fazlası olmaz 1501 tl olduğu gün herşeyimi kabederim
sigarayı bıraktıracaklar herkese az kaldı dolardan hızlı yükseliyor fiyatları iyi ki zamanında sigara ve alkolü bıraktım yoksa bittiydik bu şartlarda

mustafikri

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
803
721
93
sigarayı bıraktıracaklar herkese az kaldı dolardan hızlı yükseliyor fiyatları iyi ki zamanında sigara ve alkolü bıraktım yoksa bittiydik bu şartlarda
kanka öğrenci iken maydanoz dönerden yemek sölicem hesap yapıyordum 39 tl tutuyordu ama menü değil menüsü 54 tl idi zurnanın bende 50 tl girip bj de 1 el atıp bugün açmı kalcam çokmu yicem kumarı oynuyordum allah affetsin çok iyi öğrencilik geçirebilirdim kumar yok etti onuda :ASDFASD

akonlyyy

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,446
778
113
Sigara ve kumarı bıraktığımız an nefes alırız hem madden hem mânen. Yaş 38 oldu. 15 senem hebâ oldu. Dibi gördüm yine birakmadım. Bir kere bırakacam diye kesin karar verirsem ozaman bırakırım. Bakalım

mustafikri

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
803
721
93
Sigara ve kumarı bıraktığımız an nefes alırız hem madden hem mânen. Yaş 38 oldu. 15 senem hebâ oldu. Dibi gördüm yine birakmadım. Bir kere bırakacam diye kesin karar verirsem ozaman bırakırım. Bakalım
üstad 24 yaşında kumardan 100 bin borca girmiştim 400 bin kazanıp motoru alıp işi tprlayınca ben durma kararı aldım şimdi maaşım kadar oynuyorum ilerde bırakırım inşallah vey köşe olur oynama ihtiyacım kalmaz aminn

mustafikri

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
803
721
93
üstad 24 yaşında kumardan 100 bin borca girmiştim 400 bin kazanıp motoru alıp işi tprlayınca ben durma kararı aldım şimdi maaşım kadar oynuyorum ilerde bırakırım inşallah vey köşe olur oynama ihtiyacım kalmaz aminn
hala 24 yaşımdayım ne olduysa bu sene oldu zaten

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,908
50,857
113
Öyle bir şey yok öyle bir şey yok bırakmak falan ayıp oluyo ama

JustWatch

Bazı şeyler değişmez
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
34,546
19,156
113
Kumarı zengin olmak için oynayan aptallar olduğu sürece siteler ac kalmaz

Cihanqir

𝟬 𝟬 𝟭 𝗞𝗲𝗻𝗱𝗶𝘀𝗶𝘆𝗶𝗺