Teşekkür dost @erhanbey22 verdi maçı bakalım artıkBol şanslar dost baktım iyi gidiyor kupon gelir gibi gibi
Teşekkür dost @erhanbey22 verdi maçı bakalım artıkBol şanslar dost baktım iyi gidiyor kupon gelir gibi gibi
Teşekkür dost @erhanbey22 verdi maçı bakalım artık
Ufaktan2.25 ten alınır aslında 🙄
Sen bu mesajı yazmasan zaten kapanmış girmiş mevzu. Bazen isguzarlik yapmamak daha iyi bence. Sanada bol şansMadem csni sağolsun diycen neden gerion ortamı bugün yaparsa bugün atar böyle şeyleri sorun etmen
Kardesim herkese aciklama yapma baslikta yapmissin zaten boyle bas edemezsin2 saate yakın derken dm attın biraz geç geldim benide araya alırmısın dedin dimi bende destek versem olurmu dedin dimi
İlk maç gelmişti ikinci maçta son anlara doğruydu dimi dost
Bunlar erhanlık maçlara benzemiyor dost senin gibi ☺Teşekkür dost @erhanbey22 verdi maçı bakalım artık
Her konuya geldiğinde dm at diyon dostBol şanslar cok haklısın mıllet böyle ıste ama sen yınede dm at 😀
Sanada bol şansSen bu mesajı yazmasan zaten kapanmış girmiş mevzu. Bazen isguzarlik yapmamak daha iyi bence. Sanada bol şans
Kısıye göre yapıyorum daha önce bı sohbetımız olduysa yapıyorum nıyetımde kötü degıl zaten bısey talep etsem dm atarım dırekHer konuya geldiğinde dm at diyon dost
erhan dost yine maçı koklamış ev tersine yağdırıyor bol şanslar 🥰Teşekkür dost @erhanbey22 verdi maçı bakalım artık
sansın daim olsun inşallah dostumGece ki konuda olan 3 4 dosta ben haklarını attım ödül almayan benden hiç 1 haftada 1k dan fazla dağıtım yaptım yeri geldi vicdan yapıp attım gelen dm vicdanıma dokunuyor vs kimsenin benden 1 lira alıcagı yok kimseye para atmak zorunda degilim attıgım adam gelip yine istiyor yok cigara bilmem ne vs bı kac kısıye attım sabah dediğim gibi herkese atmak zorunda degılız 30 kişi dm atıyo ben herkesın gonlunu yapmak zorunda degılım para bızede lazım herkes bu bılncle takıp edecekse etsın.
Zaten ben hak edene atarım.
Money father bakkal olsun kod adıVur kanka vur sen yeter ki vur. Bilindik adamlar hariç geri kalanın dmsini açma bile. Kimse kimsenin para babası degil. Takma kafana