Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti Baikal1 / Gece Kuponu

Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
1.01

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
106,557
59,877
113
2 saate yakın derken dm attın biraz geç geldim benide araya alırmısın dedin dimi bende destek versem olurmu dedin dimi
İlk maç gelmişti ikinci maçta son anlara doğruydu dimi dost
Kardesim herkese aciklama yapma baslikta yapmissin zaten boyle bas edemezsin

berobero26

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,236
1,063
113
hadi sallayın hemen bir tane diğer macı bekleyelim

mehmetinho

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,185
7,840
113
Bol şanslar, hayattaki tek derdiniz şans parası olsun beyler, ne sikik hayatlar var

tamer041

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,319
288
83
Ben delikanlı gibi sormuşum mesajtan Niyetimi belli ederek oda beğeni atmış. Olumsuz bişey söylememiş. Sorarak katılmışim.. ama para daha ortada yokkenle para gelince insan değişiyor Demekki. Ben yinede canın sağolsun deyip bol şans diliyorum kötü bişey demiyorum. Boş boş muhabbet ediyorsunuz. IMG_20220531_003548.jpgIMG_20220531_003548.jpg

mehmetinho

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,185
7,840
113
Baikal1 ifşa paylaşır bunlar, para gelmezse 😄😄😄😄

darkslide2

Trabzonspor ❤️💙
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,775
1,834
113
Vur kanka vur sen yeter ki vur. Bilindik adamlar hariç geri kalanın dmsini açma bile. Kimse kimsenin para babası degil. Takma kafana

Karacula05

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
60
26
18
Gece ki konuda olan 3 4 dosta ben haklarını attım ödül almayan benden hiç 1 haftada 1k dan fazla dağıtım yaptım yeri geldi vicdan yapıp attım gelen dm vicdanıma dokunuyor vs kimsenin benden 1 lira alıcagı yok kimseye para atmak zorunda degilim attıgım adam gelip yine istiyor yok cigara bilmem ne vs bı kac kısıye attım sabah dediğim gibi herkese atmak zorunda degılız 30 kişi dm atıyo ben herkesın gonlunu yapmak zorunda degılım para bızede lazım herkes bu bılncle takıp edecekse etsın.
Zaten ben hak edene atarım.
sansın daim olsun inşallah dostum