Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti Baikal1 / Gece Kuponu

Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
1.01

Murat4343

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
4,268
2,516
113
Baika tanımıyorum ama belli ki iyi adama benziyor konuşmasından anladığım
Kanka gecenlerde parasizdim bana sans parasi atti adam ben rollinglerde yeni yeni takiliyorum onceki zamanlarda dahil olmuyordum pek.burdaki soz konusu para atmasi degil .az cok naiflikten anliyorsun adamin kumasini.ben normalde parasiz pek kalmazdim bu aralar biraz sikintilar var ailevi.burda az da olsa desteklesmek tabi ki guzel ama her zamanda yapamazsin herkesi memnunda edemezsin.o yuzden adamin kuponlarini takip ederken kendi kuponum gibi heyecanla takip ediyorum.bir beklenti icine girerse insan ayip olur zaten.

SEVEN

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,934
2,171
113
Kanka gecenlerde parasizdim bana sans parasi atti adam ben rollinglerde yeni yeni takiliyorum onceki zamanlarda dahil olmuyordum pek.burdaki soz konusu para atmasi degil .az cok naiflikten anliyorsun adamin kumasini.ben normalde parasiz pek kalmazdim bu aralar biraz sikintilar var ailevi.burda az da olsa desteklesmek tabi ki guzel ama her zamanda yapamazsin herkesi memnunda edemezsin.o yuzden adamin kuponlarini takip ederken kendi kuponum gibi heyecanla takip ediyorum.bir beklenti icine girerse insan ayip olur zaten.
Aynen öyle bro

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
106,783
60,001
113
Rolinglere yeni yeni katiliyorum eskiden pek katilmazdim diyosun 7 gunluk uyesin yahu 😁

Novasky

... ɨ̇ֆӄօʀքɨȶ ...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
48,706
53,260
113
Karılara mı oynadın dost yaaa hiç sevmem karıları

Murat4343

Tanınmış üye