Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Bahibom 1000 Deneme Bonusu Yatırımsız

batuhnskrya

BONUS AVCISI
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
689
231
43
1000 tl çekim verdik bakalım kimlik isteyecek mi

metertutak

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,912
288
83
1000 tl çekim verdik bakalım kimlik isteyecek mi
cripto dan hiç anlamam ya diyelim binanceye şimdi şuan üye oldum kimlik doğrulama yaptım diyelim . Siteden çekim verdim geldi binance hesabına diyelim. Sonra hemen bankama çeker mıyım yoksa bir kaç gün bekletiyor mu

batuhnskrya

BONUS AVCISI
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
689
231
43
cripto dan hiç anlamam ya diyelim binanceye şimdi şuan üye oldum kimlik doğrulama yaptım diyelim . Siteden çekim verdim geldi binance hesabına diyelim. Sonra hemen bankama çeker mıyım yoksa bir kaç gün bekletiyor mu
Yeni üye olduysan bekletir 24 saat kimlik onayı yapman gerekir

batuhnskrya

BONUS AVCISI
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
689
231
43
Direkt ödeme aşamasına geçti bu arada kimlik vs istemedi

Ahg6300

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
626
588
93
1.000 diyorlar 300 verdiler onu da pç ettik

Eregli123456

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,682
269
83
Yok abi böyle bişey la tam 10.000 e ayarladim tek sayıdan gitti Indiana 120 sayı atar dedim 119 da bıraktı vay anasına ya 1000 de burdan tokatlayacaktim bu NBA varya evlat olsa sevilmez

zozo77

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
280
68
28
Arkadaşlar bu işlerin boku çıktı büyük operasyonlar geliyor ayıklayın kendinizi bu işlerden derim ben.

aslan17

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,184
974
113
Arkadaşlar bu işlerin boku çıktı büyük operasyonlar geliyor ayıklayın kendinizi bu işlerden derim ben.

ya 15 senedir ayni seyler totosundan element uydurma cok korkuyorsan kalk git burdan girme forumlara sitelere cakalmisin sen bi bitmediniz ya bi bitmedinizz hadi isine git sutunu ic uykunu uyu