Basket bro buBol sans.bunlar sanki daha yeni kupa maçı yapmışlardı Real zorla 0.1 yenmişti.
Basket bro buBol sans.bunlar sanki daha yeni kupa maçı yapmışlardı Real zorla 0.1 yenmişti.
Bol şans dostBu kupon gelirse 10 arkadaşa 500 verelim
Basket nasıl 1 0 bıttıBol sans.bunlar sanki daha yeni kupa maçı yapmışlardı Real zorla 0.1 yenmişti.
He la bide ceyrekmis zaten ben -1.5 görünce futbol sandım.kendin seçmek istiyorsan başlıktan 10 kişi olayını sil.ben karışmam çekiliş olsun diyorsan modlara yaz başlığı gelirse çekiliş yapsinlarBasket bro bu
Bol şans alim ben yerimiBu kupon gelirse 10 arkadaşa 500 verelim
Sen arkana yaslan geliyorBasket bro bu
Gelince bakariz broHe la bide ceyrekmis zaten ben -1.5 görünce futbol sandım.kendin seçmek istiyorsan başlıktan 10 kişi olayını sil.ben karışmam çekiliş olsun diyorsan modlara yaz başlığı gelirse çekiliş yapsinlar
Eyvallah dayiSen arkana yaslan geliyor
Modlar birazdan gelirse çekiliş yaparlar kardeş ondan dedimGelince bakariz bro
Bro olmadi birine atarım buradan güvenilrir o çekiliş yapar yada modlar farketmez benim icinModlar birazdan gelirse çekiliş yaparlar kardeş ondan dedim
BasarilarBu kupon gelirse 10 arkadaşa 500 verelim
Yardımcı olabilirimBro olmadi birine atarım buradan güvenilrir o çekiliş yapar yada modlar farketmez benim icin
Hayır be bro sen beni yanlış anladın anlasamiycaz Forum kurallarını bilmediğin icin.susuyorum ben.dikkat et paranı alıp tuyerler sağlam birini bul.sansin bol olsun iyi aksamlarBro olmadi birine atarım buradan güvenilrir o çekiliş yapar yada modlar farketmez benim icin
Hayır be bro sen beni yanlış anladın anlasamiycaz Forum kurallarını bilmediğin icin.susuyorum ben.dikkat et paranı alıp tuyerler sağlam birini bul.sansin bol olsun iyi aksamlar
Sana atarım olmadı bro sen eskisin forumda galibaHayır be bro sen beni yanlış anladın anlasamiycaz Forum kurallarını bilmediğin icin.susuyorum ben.dikkat et paranı alıp tuyerler sağlam birini bul.sansin bol olsun iyi aksamlar
Burda olursam yardimci olurum.ben olmazsam Metin var o sağlamdır ben ona kefilim oda halleder sanırımSana atarım olmadı bro sen eskisin forumda galiba
Tmmdr hocamBurda olursam yardimci olurum.ben olmazsam Metin var o sağlamdır ben ona kefilim oda halleder sanırım
Yaw sen yeterki Kazan dagitmak iste o iş kolay.dagitmasanda olur canın saolsunda kaybetmede naparsan yap 😉Tmmdr hocam