- 7,673
- 4,418
- 113
Hahah senden başka bişey diyeni görmedim dahaLa hakan hakan dedik te forumda hakan gibi çoğu adam sadece rol takip ediyor o yuzden hakana laf etmemek lazım artik
Hahah senden başka bişey diyeni görmedim dahaLa hakan hakan dedik te forumda hakan gibi çoğu adam sadece rol takip ediyor o yuzden hakana laf etmemek lazım artik
Abi bende Zaten bunu diyorum ya herkes bana yükleniyorLa hakan hakan dedik te forumda hakan gibi çoğu adam sadece rol takip ediyor o yuzden hakana laf etmemek lazım artik
Bosver. Herkesi bildiginden şaşmaAbi bende Zaten bunu diyorum ya herkes bana yükleniyor
Rahat olAbi bende Zaten bunu diyorum ya herkes bana yükleniyor
Sanada canomMaç saatinde görüşürüz arkadaşlar hayırlı iftarlar
Yok yok kusura bakma valla ben hiç değilse eskiden beri tanıyorum seni suan forumda çoğunluk ayni şeyi yapıyor kusura bakma bir daha seni üzecek tek kelimem olmucak hakkin helal etAbi bende Zaten bunu diyorum ya herkes bana yükleniyor
Nasil yok var varHahah senden başka bişey diyeni görmedim daha
Kim o terbiyeliNasil yok var var
Sen kusura bakma kötü bir şey dedimse insanlık hali estağfurullah SeviliyorsunuZYok yok kusura bakma valla ben hiç değilse eskiden beri tanıyorum seni suan forumda çoğunluk ayni şeyi yapıyor kusura bakma bir daha seni üzecek tek kelimem olmucak hakkin helal et
@Hakan170 Helal etme kanka 😄Yok yok kusura bakma valla ben hiç değilse eskiden beri tanıyorum seni suan forumda çoğunluk ayni şeyi yapıyor kusura bakma bir daha seni üzecek tek kelimem olmucak hakkin helal et
Shhahshshssjjahags@Hakan170 Helal etme kanka 😄
Ölümlü dünya@Hakan170 Helal etme kanka 😄
la yok ben biraz haddimi astim senin daha kötü bir laf ettiğini bile görmedim kimsyee suç bendeydiSen kusura bakma kötü bir şey dedimse insanlık hali estağfurullah SeviliyorsunuZ
Ramazan ramazan kuslukler olmaz 3 günlük dünya dost yalvaririm birak ta adam hakkini helal etsin@Hakan170 Helal etme kanka 😄
Söylememde öyle bir huyum yok zaten estağfurullahla yok ben biraz haddimi astim senin daha kötü bir laf ettiğini bile görmedim kimsyee suç bendeydi
Geliyoooooo@Baba2498 dost nerdesin gel 2 dk kaldı