- 17,171
- 16,078
- 113
Uzadı vallaEywallah kral maç uzayacak galiba 🤣
Uzadı vallaEywallah kral maç uzayacak galiba 🤣
Çekirge 4 sicramaz ha😂Hayda maç uzadı bu sefer 🤣
Kupon sonuclanmayacak şimdi neyse bekleyelimUzadı valla
En büyük derdin bu olsunKupon sonuclanmayacak şimdi neyse bekleyelim
Eee bu isler böle😂En büyük derdin bu olsun
Betcooda o saçmalık var everyde yok üst oldumu para hesaptaKupon sonuclanmayacak şimdi neyse bekleyelim
Sus sesini çıkartma10 tane kupon yapmışım bu sitede sadece 1 kayıp maşallah dağlara taşlara kem gözlere
Elem terefiş 🤣
Tüm şansın gitti site degis10 tane kupon yapmışım bu sitede sadece 1 kayıp maşallah dağlara taşlara kem gözlere
Elem terefiş 🤣
Everyde çeyrek bitiyor mesela 2. Çeyrek başlamadan kazanç yansımıyor ayni pox🤣Betcooda o saçmalık var everyde yok üst oldumu para hesapta
Bana ne zaman roket sponsor olucan hahddgEee bu isler böle😂
Durum berbat Tahir yoksa lafı olmaz 2 3 gün ciddi sorunlar varBana ne zaman roket sponsor olucan hahddg
Abe roket ağırdır joker desen yine anlarım adamın üstüne fazla gitme 🤣Bana ne zaman roket sponsor olucan hahddg
Para değil normalde yapmadığım şeyler değil şu sıra sorunlar varAbe roket ağırdır joker desen yine anlarım adamın üstüne fazla gitme 🤣
Eee yaniJoker kesmiyor bizi artık kanka son maçtan yatarimEkli dosyayı görüntüle 930037 rahatlarım ben![]()
Abe sen ağır oynuyorsun sen ağır abesin valla gizli kuytu köşelerde kupon yapıyorsun 🤣Joker kesmiyor bizi artık kanka son maçtan yatarimEkli dosyayı görüntüle 930037 rahatlarım ben![]()
Emekli maaşı ne zaman bırak millete sponsor olmayı kendini düşün buradakilere para yetiremezsinDurum berbat Tahir yoksa lafı olmaz 2 3 gün ciddi sorunlar var
Emekli derken yaş kaç nerden emekli SSK Bağ-Kur emekli sandığı hangisi 🤣Emekli maaşı ne zaman bırak millete sponsor olmayı kendini düşün buradakilere para yetiremezsin
Maaşı ben almıyorum eşim alıp küçük oğlan üni taksidi ödüyor küçük dedim 23 yasindaEmekli maaşı ne zaman bırak millete sponsor olmayı kendini düşün buradakilere para yetiremezsin