- 1,031
- 167
- 63
Wonnnnn tebrikler
E valla birazda bizimle olsun 1 2 sayilar yüzünden perişan olduk valla kuponları atsam oturup ağlarsın Hacı@AzraeL dost sans seninle valla 😀😀 tebrikler🎉🎊
Hayirli olsun hep üçü ucuna gitti zorlama benceBuda tamam ne yaparlarsa yapsınlar Houstonun yenilmesi dileğiyle
Doğru knka şansın daim olsun hep böyle 🙏😊E valla birazda bizimle olsun 1 2 sayilar yüzünden perişan olduk valla kuponları atsam oturup ağlarsın Hacı
Hiç sevmem o şerefsizi valla kimse yanlış anlamasin 🤣Sansina 3 lüğü atan alperen![]()
Bir an önce uza😂😂😂Hiç sevmem o şerefsizi valla kimse yanlış anlamasin 🤣
Günü gününü tutmuyorHiç sevmem o şerefsizi valla kimse yanlış anlamasin 🤣
Kesene bereket uzak diyarlara gidebiliriz simdi kral @bedof34Şimdi 3 kişiye atıyorum roll mu acarsınizi ne yaparsınız siz bilirsiniz ben karışmam
Etiket atmiyorum
3 kişi belli zaten
Zeisy
Sinan
Onko
Kesene bereketŞimdi 3 kişiye atıyorum roll mu acarsınizi ne yaparsınız siz bilirsiniz ben karışmam
Etiket atmiyorum
3 kişi belli zaten
Zeisy
Sinan
Onko
Kesene bereket dost bu saaten sonra yatıs olur 😊Şimdi 3 kişiye atıyorum roll mu acarsınizi ne yaparsınız siz bilirsiniz ben karışmam
Etiket atmiyorum
3 kişi belli zaten
Zeisy
Sinan
Onko
Valla ben yatarım siz ne yaparsınız bilmem ben 2 günlük zararın yüzde 70ini çıkardımKesene bereket dost bu saaten sonra yatıs olur 😊
Valla ben yatarım siz ne yaparsınız bilmem ben 2 günlük zararın yüzde 70ini çıkardım
Harika hep boyle dewam kral🙏😊Valla ben yatarım siz ne yaparsınız bilmem ben 2 günlük zararın yüzde 70ini çıkardım
Yat uyu Sabah ola hayır olaValla ben yatarım siz ne yaparsınız bilmem ben 2 günlük zararın yüzde 70ini çıkardım
Kesene bereket dostŞimdi 3 kişiye atıyorum roll mu acarsınizi ne yaparsınız siz bilirsiniz ben karışmam
Etiket atmiyorum
3 kişi belli zaten
Zeisy
Sinan
Onko
70 i dolar altin al tum zarari cikartValla ben yatarım siz ne yaparsınız bilmem ben 2 günlük zararın yüzde 70ini çıkardım
Altına zaten son vurgunda 350 k yatırdım70 i dolar altin al tum zarari cikart