- 30,408
- 11,321
- 113
Won
Hayirli olsunCanlı izliyordum valla son saniyede top kayiplari olmasa pakettik
Şans yanına dost 😊Canlı izliyordum valla son saniyede top kayiplari olmasa pakettik
İyi yakalamissin tbrklerNewyork Maçı
İlk çeyrek New York Knicks alır ve 56.5 üst gelmesi dahilinde riskli ama
1 kişiye şans parası atacam
Şanssızlık üstümüzden gitmiyor
Canli izledigine gore yuksek ve son kasayi atmissin demek 🤣Canlı izliyordum valla son saniyede top kayiplari olmasa pakettik
7 sayı attı mola dönüşüBrunson çıkmazsa gelir
He walla ama o kadar yüksek değil son parayı vurmustumCanli izledigine gore yuksek ve son kasayi atmissin demek 🤣
Tebrikler tekrardan kesene bereket dost 🙏👏Beyler çekiyorum parayı geldiği anda bir kişiye ulaşacam kusura bakmayın lütfen son zamanlarda bende zarardayım ama bir de roll açarız gelirse yine görürüz
Kesene bereket iyi sabahlar bol şanslarBeyler çekiyorum parayı geldiği anda bir kişiye ulaşacam kusura bakmayın lütfen son zamanlarda bende zarardayım ama bir de roll açarız gelirse yine görürüz
Oran cezbetti 2.50 oranİyi yakalamissin tbrkler
Şansın bol olsun dostumBeyler çekiyorum parayı geldiği anda bir kişiye ulaşacam kusura bakmayın lütfen son zamanlarda bende zarardayım ama bir de roll açarız gelirse yine görürüz
Tebrikler tekrardan o zamanHe walla ama o kadar yüksek değil son parayı vurmustum
İyiymişOran cezbetti 2.50 oran
Tebrikler zararı kapat gerisini sallaBeyler çekiyorum parayı geldiği anda bir kişiye ulaşacam kusura bakmayın lütfen son zamanlarda bende zarardayım ama bir de roll açarız gelirse yine görürüz
Fark wtmez kesenw bereket 1 kosi de roll acar sen de devam edersin gelir gerisiBu konu kapanmasın roll yapacaz burdan beyler vallahi kusura bakmayın 1 kişi az ama elimden gelen budur benim adım Hıdır