- 17,515
- 10,695
- 113
Hayat da böyle değil mi 😁Ana parayı Avustralya karılar yedi erkekleri geri verdi zuhahah🤣🤣🤣
Hayat da böyle değil mi 😁Ana parayı Avustralya karılar yedi erkekleri geri verdi zuhahah🤣🤣🤣
10 k atsam gelmez di reis buna inancım tam 😁İyidir gene bi 10k atmış olsaydın farklı olurdu buda iyidir tebrikler
Oranın karıları da normalde iyi atar nasıl kaybettinAna parayı Avustralya karılar yedi erkekleri geri verdi zuhahah🤣🤣🤣
1 başarısız olursa 2 yi açarız kazanacağız bugün umudumuz var 🤣Size rollde başarılar bol kazançlar ben odun taşımaya gidiyorum köy life 🤣🤣
Adamlar kaç saattir takip etmiş en azından bir iki kişiye biseyler ateşleKazandığımız para çok bişi değil maksat muhabbet şamata gelmeyede bilirdi ama geldi çekim gelsin roll açarım bol dağıtımlı bir roll olur 😁
Çabuk aç kaç gündür 0 iz1 başarısız olursa 2 yi açarız kazanacağız bugün umudumuz var 🤣
Eşşek deplasmana çeyrek alır üste vurdum 2.65 oran 2. Çeyrek 8 farktan 3 farkla çeyreği verdi büyük tezgaha geldikOranın karıları da normalde iyi atar nasıl kaybettin
Yetişebilirsem dahil olurum reis hadi görüşürüz iş beklemiyor malesef1 başarısız olursa 2 yi açarız kazanacağız bugün umudumuz var 🤣
10 gb. ek paket aldım 😁Adamlar kaç saattir takip etmiş en azından bir iki kişiye biseyler ateşle
Fazla foruma girme kalmaz10 gb. ek paket aldım 😁
O orandan bi bokluk olduğunu anlamak lazımdı bence dakika falan yanlıştıAna para bu şekil gitti 8 farktan yenildi 2. Çeyrek
Bekliyoruz dost2 kişiye atacam 250 şimdilik roll de devam ederiz. Başaralım 500 er atarız malum fazla bişi kazanmadık ama roll açarız birazdan 👋
Başlamadan vurdum 2O orandan bi bokluk olduğunu anlamak lazımdı bence dakika falan yanlıştı
Olsun adamla muhabbet ettiniz işte hayır islediniz10 gb. ek paket aldım 😁
Başından beri takipteyim selamun aleyküm adım azrail2 kişiye atacam 250 şimdilik roll de devam ederiz. Başaralım 500 er atarız malum fazla bişi kazanmadık ama roll açarız birazdan 👋
Tebrikler dost2 kişiye atacam 250 şimdilik roll de devam ederiz. Başaralım 500 er atarız malum fazla bişi kazanmadık ama roll açarız birazdan 👋
Kaybedenin sonu ne olacak azrail emi 🤭 😂2 kişiye atacam 250 şimdilik roll de devam ederiz. Başaralım 500 er atarız malum fazla bişi kazanmadık ama roll açarız birazdan 👋