- 8,409
- 10,708
- 113
Ne hali varsa görsün kupon limit vardı diye 2 k vurabildik neyse kaldı 33 k çevrim 😁🤣Porto Avrupa kupasında oynuyor birde. Yenildiği takım sıradan bir takim
Ne hali varsa görsün kupon limit vardı diye 2 k vurabildik neyse kaldı 33 k çevrim 😁🤣Porto Avrupa kupasında oynuyor birde. Yenildiği takım sıradan bir takim
Üsttekine bakar hadi Bol şanslarValla şöyle bişi denedim bakalım limit yine Napolyon parayı sevmiyor
🫶Valla şöyle bişi denedim bakalım limit yine Napolyon parayı sevmiyor
Bol şans acaba liglerden mi böyle yoksa genel sitenin limiti mi kötüValla şöyle bişi denedim bakalım limit yine Napolyon parayı sevmiyor
Futbolu hiç sevmem ama maç yok bülten çok kısıtlı vallaÜsttekine bakar hadi Bol şanslar
Ayın 15 i ne yani 15.01.2026 saat 19.50 ye ertelendi dedikya hava koşulları nedeniyleÇekiliş ertelenmiş galiba 🤣
Rötar yapmış hala yapılmadığına gore
Bol şanslarNe Demiş Napolyon Para Para Para
İlk yatırım bonusu aldık cevirebilirsek bir kaç kişiye ulaşırız
Bol şansValla şöyle bişi denedim bakalım limit yine Napolyon parayı sevmiyor
5 dk uzatma vermiş gidecke galiba bu, site napoli değil mi orda 5x çevrimli yatırım promo göremedim baktım daYine yalnız kaldık çevrim biterse para bize kalir çok güzel 🤣
90+2 ne yalnızıYine yalnız kaldık çevrim biterse para bize kalir çok güzel 🤣
Sessiz sessiz gidiyor işte futbollarYine yalnız kaldık çevrim biterse para bize kalir çok güzel 🤣
İlk yatırım için dostum yüzde 100 bonus5 dk uzatma vermiş gidecke galiba bu, site napoli değil mi orda 5x çevrimli yatırım promo göremedim baktım da
10x yazmış da hoşgeldin bonusuna ondan sordum dostİlk yatırım için dostum yüzde 100 bonus