- 7,426
- 1,199
- 113
Bende erken won denilmesini sevmem ama içinden düşünmek serbest bunlar çok rahattı ama 7 dk 7 sayi bekledik mesela her dakika 1 sayi lazimdi kadınlarda 😂Aynen onunyapan çok oldu sonra yatınca baya laf yediler😀
Bende erken won denilmesini sevmem ama içinden düşünmek serbest bunlar çok rahattı ama 7 dk 7 sayi bekledik mesela her dakika 1 sayi lazimdi kadınlarda 😂Aynen onunyapan çok oldu sonra yatınca baya laf yediler😀
O zaman beni direkt silRoll yapılacak beyler dostlar canlar holi kullanici adları hazır mı 🤣
Niye bıraktın dost devam etseydin19. Sayfaya kadar ben liderdim reis
Eveeet cikarsak hazır 😂Roll yapılacak beyler dostlar canlar holi kullanici adları hazır mı 🤣
Çıkarsa haziriZRoll yapılacak beyler dostlar canlar holi kullanici adları hazır mı 🤣
İşte her ihtimali düşünüyoruz o riske giremiyoruz 😀Bende erken won denilmesini sevmem ama içinden düşünmek serbest bunlar çok rahattı ama 7 dk 7 sayi bekledik mesela her dakika 1 sayi lazimdi kadınlarda 😂
Hazır 🙂🙃Roll yapılacak beyler dostlar canlar holi kullanici adları hazır mı 🤣
Aynen aynen temkinli olmak gerekir 😂İşte her ihtimali düşünüyoruz o riske giremiyoruz 😀
TabiRoll yapılacak beyler dostlar canlar holi kullanici adları hazır mı 🤣
Hazır🔥😊Roll yapılacak beyler dostlar canlar holi kullanici adları hazır mı 🤣
HazırRoll yapılacak beyler dostlar canlar holi kullanici adları hazır mı 🤣
bol şans hepimizeRoll yapılacak beyler dostlar canlar holi kullanici adları hazır mı 🤣
Hazırladım şimdi✋Roll yapılacak beyler dostlar canlar holi kullanici adları hazır mı 🤣
Eyvallah sağol65 sayfaya baktım 2
Kişi bu mesaja alıntı yapıp holi kullanıcı adı verin dmyle ugrasmayalim
Thenigtmare
Onko
Holigan isimleri yazın atayım
Kesene bereket65 sayfaya baktım 2
Kişi bu mesaja alıntı yapıp holi kullanıcı adı verin dmyle ugrasmayalim
Thenigtmare
Onko
Holigan isimleri yazın atayım
tebrikler kanka
Kesene bereket hadi herkese iyi geceler65 sayfaya baktım 2