Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling AzraeL Kasa 2K / Hedef 3-4 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kashima

スポーツ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,438
8,016
113
Sponsor @Kashima Dostuma Teşekkür Ederim bakalım olacak mı
La knk millet bende para var sanıyor. Adam bir kupon paylaş dedi 1k pay aldik herkes kupon bizim saniyor. Bide 500 ek hesaptan borçlandık. Valla billa strese girdim. Ben adama söyledim. Sende payını al bundan sonra kuponunu kendi paylassin

AzraeL

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,409
10,708
113
La knk millet bende para var sanıyor. Adam bir kupon paylaş dedi 1k pay aldik herkes kupon bizim saniyor. Bide 500 ek hesaptan borçlandık. Valla billa strese girdim. Ben adama söyledim. Sende payını al bundan sonra kuponunu kendi paylassin
Abe soyle bir durum var ben şimdi dm kapalı
Açarsam bana da aynısı olacak kapat dmyi kafan rahat olsun ayrıca zaten etkinlik adı üstünde çekiliş çekiliş harici kimseye para atmak zorunda değilsin forumun pozu çıkmış zaten parasi olan selam vermez bu bir gercektir ne ben kimseye yazarım ne de onlar bana ödülümü atar gecerim sende haklısın kupon senin değil biliyorum ama burası da böyle bir sanal alem

Kashima

スポーツ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,438
8,016
113
Abe soylenbir durum var ben şimdi dm kapalı
Açarsam bana da aynısı olacak kapat dmyi kafan rahat olsun ayrıca zaten etkinlik adı üstünde çekiliş çekiliş harici kimseye para atmam zorunda değilsin forumun oldu çıkmış zaten parasi olan selam vermez bu bir gercektir ne ben kimseye yazarım ne de kimse bana ödülümü atar gecerim sende haklısın kupon senin değil biliyorum ama burası da böyle bir sanal alem
Biri daha bana dm bize rol yok mu derse valla sovecem. Sen şakasına yazmışsın ama adamlara laf anlatamıyorum. Işığı gören geliyor 😀 Neyse anlaşıldıysa herkesin gecesi güzel olsun. Sanada bol şanslar

AzraeL

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,409
10,708
113
Biri daha bana dm bize rol yok mu derse valla sovecem. Sen şakasına yazmışsın ama adamlara laf anlatamıyorum. Işığı gören geliyor 😀 Neyse anlaşıldıysa herkesin gecesi güzel olsun. Sanada bol şanslar
Abe ısiklari ve dm yi kapat yat kafayı vur
Rahatına bak kendini deli etme 🤣

onkooo411

💚🖤Kocaelispor💚🖤
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,635
4,479
113
Sigaramızı ictik sarjımızı taktık, sakince bekliyoruz 😃 🔥

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...