- 12,635
- 4,479
- 113
Son adım mı yoksa dewam mı😇Kupon sonuçlanmış az 10 dk mola yapalım bende mac bakayım acele etmeyellim
Son adım mı yoksa dewam mı😇Kupon sonuçlanmış az 10 dk mola yapalım bende mac bakayım acele etmeyellim
En güzeli dost yavaş yavaşKupon sonuçlanmış az 10 dk mola yapalım bende mac bakayım acele etmeyellim
Yaksın herkes bı sigara
La knk millet bende para var sanıyor. Adam bir kupon paylaş dedi 1k pay aldik herkes kupon bizim saniyor. Bide 500 ek hesaptan borçlandık. Valla billa strese girdim. Ben adama söyledim. Sende payını al bundan sonra kuponunu kendi paylassinSponsor @Kashima Dostuma Teşekkür Ederim bakalım olacak mı
Abe soyle bir durum var ben şimdi dm kapalıLa knk millet bende para var sanıyor. Adam bir kupon paylaş dedi 1k pay aldik herkes kupon bizim saniyor. Bide 500 ek hesaptan borçlandık. Valla billa strese girdim. Ben adama söyledim. Sende payını al bundan sonra kuponunu kendi paylassin
Yok knk la@Kashima sonunda max win mi aldin dosti
He Max aldı seni bekliyor@Kashima sonunda max win mi aldin dosti
Gömü mu buldun 🤣Yok knk la
Insallah daha iyilerini alirHe Max aldı seni bekliyor
Ulaaa tatlı maymunum gelmiş 😊Insallah daha iyilerini alir
Biri daha bana dm bize rol yok mu derse valla sovecem. Sen şakasına yazmışsın ama adamlara laf anlatamıyorum. Işığı gören geliyor 😀 Neyse anlaşıldıysa herkesin gecesi güzel olsun. Sanada bol şanslarAbe soylenbir durum var ben şimdi dm kapalı
Açarsam bana da aynısı olacak kapat dmyi kafan rahat olsun ayrıca zaten etkinlik adı üstünde çekiliş çekiliş harici kimseye para atmam zorunda değilsin forumun oldu çıkmış zaten parasi olan selam vermez bu bir gercektir ne ben kimseye yazarım ne de kimse bana ödülümü atar gecerim sende haklısın kupon senin değil biliyorum ama burası da böyle bir sanal alem
Sen de kimsen kurban 🤣Ulaaa tatlı maymunum gelmiş 😊
Ayıp sanaSen de kimsen kurban 🤣
Abe ısiklari ve dm yi kapat yat kafayı vurBiri daha bana dm bize rol yok mu derse valla sovecem. Sen şakasına yazmışsın ama adamlara laf anlatamıyorum. Işığı gören geliyor 😀 Neyse anlaşıldıysa herkesin gecesi güzel olsun. Sanada bol şanslar