- 36,364
- 28,464
- 113
Bro bende takip ediyorum rol zaten arada benim demek istediğim farklı bişey neyse arkadaşın konusu farklı yere gitmesinBana da laf atacaksin diye yazamiyorum
Bro bende takip ediyorum rol zaten arada benim demek istediğim farklı bişey neyse arkadaşın konusu farklı yere gitmesinBana da laf atacaksin diye yazamiyorum
Kupon sahibi hep kazanmıyor ama 5 saatlik rolün sonunda kaybedince ne diyorsun icindenBen kod sevmiyorum ya hep bana hep bana olmuyor kupon sahibi kazansın sonra birileri pay alsın sonra ben pay alayim böyle daha mutlu oluyorum
Farklı şeyi biliyorum anlıyorum lakin birbirimizi kırmadan konuşabiliriz sakalasirizBro bende takip ediyorum rol zaten arada benim demek istediğim farklı bişey neyse arkadaşın konusu farklı yere gitmesin
Galiba hggKanka git dinlen 20 rol takip ettin bugün aq rüyanda kuruuuu falan diye sayiklayacan
Sovmuyorum ve de yazık oldu diyorum oyle art niyet tasimiyorumKupon sahibi hep kazanmıyor ama 5 saatlik rolün sonunda kaybedince ne diyorsun icinden
Brnim forumu kullanma amacım o zaten sadece para kazanmak için kullanmıyorum gülmek eğlenmek içinde iyi geliyor bazen insanaFarklı şeyi biliyorum anlıyorum lakin birbirimizi kırmadan konuşabiliriz sakalasiriz![]()
Kod işi boş sinirlerimizi bozuyor şu kadar yap illa slotta su kadar cek ayrica alamiyoz cogunuBak bendede para yok beş kuruş sabahtan beri tgden kod kovaliyoruz sizde öyle yapın sürekli sürekli rol takibi nedir
Tamam aynı şeyi düşünüyorum para kazanma derdim olsaydı bugün bin tlyi burda oynamazdim,oyle vakit geciyoruzBrnim forumu kullanma amacım o zaten sadece para kazanmak için kullanmıyorum gülmek eğlenmek içinde iyi geliyor bazen insana
Gol lazım korner kart gene iyi sayilirBu maç değil resmen tiyatro
Tgden Alican burdan bı ise yaramazKod işi boş sinirlerimizi bozuyor şu kadar yap illa slotta su kadar cek ayrica alamiyoz cogunu
Ordan bakiyoz ordan da roll kovaliyoz bazen merak etme gfgfdTgden Alican burdan bı ise yaramaz
Gelir de top oynarlarsa 15 dk izledim bomboş bir maç2 kar 2 korner 2 gol lazim 45 dk da
Bakalım gorcez ikinci perdede ne oynanıyor hocamGelir de top oynarlarsa 15 dk izledim bomboş bir maç
Demin ki arkadaş gitti miKorner won