- 6,162
- 3,207
- 113
2014 te bizi Spor salonuna toplayiip dassak kontrolü yapmislardoBir çoğunuza sms gelmiştir yoklama kaçağı
Başımdan geçen 2 günde mistik saçmalıkları yazmak istedim sağlık ocağına askerlik için gittim muayene etti 1.79 112 kg uyumsuzluk var dedi hastaneye sevk edildim. Dün hastaneye gittim yanımda vesikalık yok diye işlem yapamadılar sadece evrak kayıt açtırdım. Bugün ise yine sabah vesikalıgımla beraber 8 de gittim sıra beklemeler sıra kavgaları bi ton olaylar oldu. 7 tane yere muayene olacaksın dedi tam tamına sıralarla beraber 4 saatde iki kişi zar zor bitirdik yarında gel heyete gireceksin dediler. Gitmeden tiksindim
Nöroloji
Ortopedi
Kulak burun
Psikaytri
Dahiliye
Göz
Gibi bir ton test yaptılar ya zaten bu boy kıloya calısan diyor erteleme verirler kagıtra hepsi sağlam yazılı doktor ımzalı kagıt var bir ton uğraştırıyor gönderseler bari böyle saçmalık görmedim ordan oraya koşturdu lar
Heyete yarın 10 da gireceksin dediler. Millet gitmemek için kılo alıp muaf olmaya çalışırken 2 ayda 132 kgden 112 ye düştüm sordular zaten bende açık açık yemedim gitmek için dedim %90 erteleme alma ihtimali var şuan.
Muayene veya heyete giren arkadaşları da dinlemek isterim illa vardır