Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Askerlik - Muayene

clovers1995

Gel ne olursan gel Hz.Mevlana
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,162
3,207
113
Bir çoğunuza sms gelmiştir yoklama kaçağı
Başımdan geçen 2 günde mistik saçmalıkları yazmak istedim sağlık ocağına askerlik için gittim muayene etti 1.79 112 kg uyumsuzluk var dedi hastaneye sevk edildim. Dün hastaneye gittim yanımda vesikalık yok diye işlem yapamadılar sadece evrak kayıt açtırdım. Bugün ise yine sabah vesikalıgımla beraber 8 de gittim sıra beklemeler sıra kavgaları bi ton olaylar oldu. 7 tane yere muayene olacaksın dedi tam tamına sıralarla beraber 4 saatde iki kişi zar zor bitirdik yarında gel heyete gireceksin dediler. Gitmeden tiksindim
Nöroloji
Ortopedi
Kulak burun
Psikaytri
Dahiliye
Göz
Gibi bir ton test yaptılar ya zaten bu boy kıloya calısan diyor erteleme verirler kagıtra hepsi sağlam yazılı doktor ımzalı kagıt var bir ton uğraştırıyor gönderseler bari böyle saçmalık görmedim ordan oraya koşturdu lar
Heyete yarın 10 da gireceksin dediler. Millet gitmemek için kılo alıp muaf olmaya çalışırken 2 ayda 132 kgden 112 ye düştüm sordular zaten bende açık açık yemedim gitmek için dedim %90 erteleme alma ihtimali var şuan.
Muayene veya heyete giren arkadaşları da dinlemek isterim illa vardır
2014 te bizi Spor salonuna toplayiip dassak kontrolü yapmislardo

okcthunder

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
143
73
28
olum 1.79 boyla 100 kilonun üzerinde nasıl oluyorsunuz aklım almıyor ben de 1.79um şuan 75 kilo falanım bundan 3 5 sene önce 89 kiloydum aynanın karşısında kendimi tanıyamıyodum 112 kiloyla askere falan gitme bi koşu yaptırırlar 1 saat kendine gelemezsin al çürüğünü dalgana bak askerlik falan yalan dolan ben 15 ay yaptım 2012de hayatımdan bomboş bi 15 ay gitti içtima mıntıka yemek ye nöbet tut yat bu yani askerliği çok birşey sanmayın

Son düzenleme:

Pokercimusti

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
3,205
1,991
113
olum 1.79 kiloyla 100 kilonun üzerinde nasıl oluyorsunuz aklım almıyor ben de 1.79um şuan 75 kilo falanım bundan 3 5 sene önce 89 kiloydum aynanın karşısında kendimi tanıyamıyodum 112 kiloyla askere falan gitme bi koşu yaptırırlar 1 saat kendine gelemezsin al çürüğünü dalgana bak askerlik falan yalan dolan ben 15 ay yaptım 2012de hayatımdan bomboş bi 15 ay gitti içtima mıntıka yemek ye nöbet tut yat bu yani askerliği çok birşey sanmayın
Şimdi güzel kardeşim 74 kg birisiydim babamı kaybettim sporu bırakıp mecbur işe girmek zorunda kaldım evin geçimi için haliyle bende depresyona soktu bazı duygusal şeyler ne zaman strese girsem tok olsam bile yemek yedim istemsiz benı mutlu edıyordu eve gelip tek derdim uyumaktı yoksa bu kiloya çıkmak çok zor dediğine katılıyorum verip bir daha almamak şartıyla uğraşıyorum ama dediğin doğru askerlik sıkıntı yorumun ıcın teşekkür ederim yarın bakalım ne karar vericekler spora devam ediyorum fizigi düzeltmek ıcın çabalıyorum yaza kadar umarım 80 olurum

okcthunder

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
143
73
28
Şimdi güzel kardeşim 74 kg birisiydim babamı kaybettim sporu bırakıp mecbur işe girmek zorunda kaldım evin geçimi için haliyle bende depresyona soktu bazı duygusal şeyler ne zaman strese girsem tok olsam bile yemek yedim istemsiz benı mutlu edıyordu eve gelip tek derdim uyumaktı yoksa bu kiloya çıkmak çok zor dediğine katılıyorum verip bir daha almamak şartıyla uğraşıyorum ama dediğin doğru askerlik sıkıntı yorumun ıcın teşekkür ederim yarın bakalım ne karar vericekler spora devam ediyorum fizigi düzeltmek ıcın çabalıyorum yaza kadar umarım 80 olurum
bırak almazlarsa almasınlar askere gitmek için zamana karşı yarışma alırlarsa gidersin sen yine zayıflamaya devam et o boyda o kilo çok sıkıntı bi de sporu bırakırsan ilerde başına çok iş açar bu arada başın sağolsun

mecnunçınar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,044
2,957
113
Yoklamadan sonra 6 aylık başvurusundan celp dönemi açıklandığı tarihe kadar bedelliye döndürebiliyor muyuz işi
Uzman bir arkadaş askere gelip sonra bedelliye çevirenler var diyor ama resmi sitede silah altına girdikten sonra bedelli yapılamaz yazıyor

Pokercimusti

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
3,205
1,991
113
Girdim kilo fazlalıfın
Yoklamadan sonra 6 aylık başvurusundan celp dönemi açıklandığı tarihe kadar bedelliye döndürebiliyor muyuz işi
Uzman bir arkadaş askere gelip sonra bedelliye çevirenler var diyor ama resmi sitede silah altına girdikten sonra bedelli yapılamaz yazıyor
Çeviremezsin sonradan

Pokercimusti

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
3,205
1,991
113
Bugün gittim heyeti bekledim kilo fazlalıgın var 2 hafta sonra sonucu görürsün dedı çıkarttı

atabinen65

🤍❤️
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,282
538
113
benim arkadaş gitmeden 1 gün önce bedelliye çevirdi. ertesi gün teslim olacaktı vazgeçti. yani kapıdan girene kadar bedelliye çevirebiliyosun