- 11,915
- 6,139
- 113
Valla bende anlamıyorum bende 12 ay yaptım çözemiyorum üstelik 6 aya düşmüştü zamanımda yinede kalmak istedimLa altı üstü 6 ay askerlik yapacaksınız 50 tane curcuna
Biz 15 ay yaptık ,bu kadar dert etmedik
Valla bende anlamıyorum bende 12 ay yaptım çözemiyorum üstelik 6 aya düşmüştü zamanımda yinede kalmak istedimLa altı üstü 6 ay askerlik yapacaksınız 50 tane curcuna
Biz 15 ay yaptık ,bu kadar dert etmedik
Sğalık ocagına gittiğinde belirt bence sana muaf verırler ama sende ugrasıcaksın heyetle1 yıl önce yaptırdığım göz ölçümü astigmatla beraber sağ sol toplamı 14 geçiyor beyler gözden muafiyet alan varsa bilgilendirebilir mi
Reis ben gitmek istiyorum. İşime engel oluyor zaten. İşe gireceksin giremiyorsun sorun o değilValla bende anlamıyorum bende 12 ay yaptım çözemiyorum üstelik 6 aya düşmüştü zamanımda yinede kalmak istedim
Valla gitmek için kilo verdim ayrıca sağlığım ıcın 2 ayda yine de ertelicekler galiba. Yaparlarsa 1 sene çalışır Bedelli yaparım herhalde bu sene gitmek istedim olmayacak gibiLa gitme sakın 6 ay milletin şamarını çekme 1 ay git bedelli en iyisi posta koyamadılar çok bize 6 aylıkları dövdüler bile
gıtmek ıcın can atmıyorum dıyrosun gitmek ıcın kılo vermıssın yememısısnReis sporla ağırlıkla verdim şuan fit duruyorum görünce şaşırdılar daha da gidene kadar 90 i görürüm bu yeme içme düzeniyle sorun o değil. Kuzenım geçen sene benden kısa 122 kg ile gitti nöbet silah hepside vardı burda zayıflatıeız demıs komutanlar biraz da şans işi gitmek için can atmıyorum. İşe gireceğim mesela askerlik karşıma çıkıyor her yerde
Reis sağlik ocakları istemiyor vermiyorlar. Bugün 200 e yakın kişi askerlik ıcın muayene bekledi. Doktorlar illallah etti askerlerin ki bitsinde kurtulalım diye böyle bişe görmedim ben normalde 7129 yasaya göre askerlerin önceligi olurGeçen sağlık ocağında işim vardı sordum boy kilo endeksi askerlik için 16-29 arası olmalı senin ki 35 dedi bu durumda zaten gidemezsin demişti boşluk bulunca başvuru yapıp muayene gidicem bende
Kanka gitme yeminle milletin ağzına ediyorlar ben bedelliydim kalıcı değilim diye bedelliler tapulu malı gibi görmüyorlar ama 6 aylıklara sıcak su bile yok haftada 1 hortum yıkanıyordular. Biz her gece duş sıcak su klima menüde baklava keyif yapıyordukValla gitmek için kilo verdim ayrıca sağlığım ıcın 2 ayda yine de ertelicekler galiba. Yaparlarsa 1 sene çalışır Bedelli yaparım herhalde bu sene gitmek istedim olmayacak gibi
Bedelli yap o zaman reis yada iş yeri ile konuş çözsünReis ben gitmek istiyorum. İşime engel oluyor zaten. İşe gireceksin giremiyorsun sorun o değil
Yağlanma sorunu vardı tahlilde o kiloyada erteleme verirlerdi 150 kgye çıksam sağlıgım komple giderdi doktorlar uyardı zaten mecbur verecektim yanigıtmek ıcın can atmıyorum dıyrosun gitmek ıcın kılo vermıssın yememısısn
hata yapmıssın
o kılodayken tecil bozup cürük alıp gecıcektın sonra ıstersen 85 kg full kas ol
mıller 400 k verıyo bedellı cın
Valla bakacağım ertelerse seneye artık çok arafta kaldımBedelli yap o zaman reis yada iş yeri ile konuş çözsün
La valla gitme hapishane gibi hele dışarıyı seviyorsan sakın gitmeValla bakacağım ertelerse seneye artık çok arafta kaldım
Gider 5 oran
Erteleme 1.40
Muaf 300 oran gibi bişe istatik
Zaten muayeneden kiloya rağmen geçsem bile gitmicem kaçak devam ederim kaçak olunca bedellide yanıyo ama olsun bu devirde bu herifler için askerlik yapmak mantıklı gelmiyo öcalan çıksın diye vatan korumamKanka gitme yeminle milletin ağzına ediyorlar ben bedelliydim kalıcı değilim diye bedelliler tapulu malı gibi görmüyorlar ama 6 aylıklara sıcak su bile yok haftada 1 hortum yıkanıyordular. Biz her gece duş sıcak su klima menüde baklava keyif yapıyorduk
Ben şurda tiksindim biraz. Tanıdıgım 122 kg ile sağlik ocagına gitti bir şekilde geçen sene gitti ben gittim sevk etti çocuk 125 kg ile askerliğini bitirdi ben şuan 114 um heyet karsısına cıkıcagım erteleme verirse seneye Bedelli yapar kurtulurum sırf iş için uğraşıyorum önüme çıkıyor her seferinde ama reis kilo anlamında vermeye devam ederim ya kendime geldim alıştım az yemeye vücut hatları çıkınca insan özgüvenli oluyormusKanka gitme yeminle milletin ağzına ediyorlar ben bedelliydim kalıcı değilim diye bedelliler tapulu malı gibi görmüyorlar ama 6 aylıklara sıcak su bile yok haftada 1 hortum yıkanıyordular. Biz her gece duş sıcak su klima menüde baklava keyif yapıyorduk
akbank mıDegerli musterimiz, 1 Ocak 2026 tarihinden itibaren, Avans Hesap (Kredili Mevduat Hesabi) aylik akdi faiz orani %4.25, aylik gecikme faiz orani ise %4.55 olarak guncellenecektir. Avans Hesabinizda kampanyali faiz orani tanimli ise kampanya bitis tarihine kadar kampanyali faiz oraniniz gecerli olacaktir. Bu iletisim sozlesme degisikligi niteligindedir. Iyi gunler dileriz. B001 geçir bakalım Nurettin Nurettin iyi geçirir ha
Ben liseden sonra tecil yaptırmamıştım tesadüfen tecil ettirmeye gittim ve bana 1 haftalık yoklama kaçağısın dediler 2014 de 125 ₺ ceza kesildi erken ödeme 91.25₺ olarak ödedim yolda çevirmeye falan yakalansan daha kötü olurdu dedilerBen muayene olmadım kaçak gözükür müyüm gbtye girmeden
Garanti bankasiakbank mı![]()