Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Askerlik - Muayene

Pokercimusti

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
3,218
1,999
113
Bir çoğunuza sms gelmiştir yoklama kaçağı
Başımdan geçen 2 günde mistik saçmalıkları yazmak istedim sağlık ocağına askerlik için gittim muayene etti 1.79 112 kg uyumsuzluk var dedi hastaneye sevk edildim. Dün hastaneye gittim yanımda vesikalık yok diye işlem yapamadılar sadece evrak kayıt açtırdım. Bugün ise yine sabah vesikalıgımla beraber 8 de gittim sıra beklemeler sıra kavgaları bi ton olaylar oldu. 7 tane yere muayene olacaksın dedi tam tamına sıralarla beraber 4 saatde iki kişi zar zor bitirdik yarında gel heyete gireceksin dediler. Gitmeden tiksindim
Nöroloji
Ortopedi
Kulak burun
Psikaytri
Dahiliye
Göz
Gibi bir ton test yaptılar ya zaten bu boy kıloya calısan diyor erteleme verirler kagıtra hepsi sağlam yazılı doktor ımzalı kagıt var bir ton uğraştırıyor gönderseler bari böyle saçmalık görmedim ordan oraya koşturdu lar
Heyete yarın 10 da gireceksin dediler. Millet gitmemek için kılo alıp muaf olmaya çalışırken 2 ayda 132 kgden 112 ye düştüm sordular zaten bende açık açık yemedim gitmek için dedim %90 erteleme alma ihtimali var şuan.
Muayene veya heyete giren arkadaşları da dinlemek isterim illa vardır

Ekli dosyalar

burkon

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,030
1,313
113
Az daha bekleyin.3 aya düşecek askerlik

Pokercimusti

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
3,218
1,999
113
adam gitmek için uğraşmış zaten sanki normalde 6 aydı da 15 ay yaptın o zaman 15 ay olduğu için 15 ay yaptın :D
Göbek yok spora gidiyorum ona ragmen sen 112 den daha az duruyorsun demelerine ragmen tartı ve tablo ne söylerse oymuş heyete girecekmişim

TommyEgan

Ego'lu Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,661
5,530
113
Başımdan geçen 2 günde mistik saçmalıkları yazmak istedim sağlık ocağına askerlik için gittim muayene etti 1.79 112 kg uyumsuzluk var dedi hastaneye sevk edildim. Dün hastaneye gittim yanımda vesikalık yok diye işlem yapamadılar sadece evrak kayıt açtırdım. Bugün ise yine sabah vesikalıgımla beraber 8 de gittim sıra beklemeler sıra kavgaları bi ton olaylar oldu. 7 tane yere muayene olacaksın dedi tam tamına sıralarla beraber 4 saatde iki kişi zar zor bitirdik yarında gel heyete gireceksin dediler. Gitmeden tiksindim
Nöroloji
Ortopedi
Kulak burun
Psikaytri
Dahiliye
Göz
Gibi bir ton test yaptılar ya zaten bu boy kıloya calısan diyor erteleme verirler kagıtra hepsi sağlam yazılı doktor ımzalı kagıt var bir ton uğraştırıyor gönderseler bari böyle saçmalık görmedim ordan oraya koşturdu lar
Heyete yarın 10 da gireceksin dediler. Millet gitmemek için kılo alıp muaf olmaya çalışırken 2 ayda 132 kgden 112 ye düştüm sordular zaten bende açık açık yemedim gitmek için dedim %90 erteleme alma ihtimali var şuan.
1.74 e 107 yim bende aynı şeyleri yaşarım o zaman

Pokercimusti

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
3,218
1,999
113
Ben muayene olmadım kaçak gözükür müyüm gbtye girmeden
Hemen düşmüyor diye biliyorum ama yılbaşı sonrası yaptır hastaneye sevk verirse hapı yuttun en az 2-3 gününü alıyor imza için dileniyorsun sıra kuyruk derken perişan ediyor birde gerçek muayene ediyorlar

Pokercimusti

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
3,218
1,999
113
1.74 e 107 yim bende aynı şeyleri yaşarım o zaman
Umarım saglık ocagın veya dahiliye doktorun kurula sevk etmez ederse rezillik yaşarsın 7 tane yere tek başına bıtırmen zor çünkü illa bır sey çıkarıyorlar imza atıyor sonra git aşagıya orda da muayene ol sonra yanıma geri gel diyor. 50 kişilik sıra bekledim kaynatanlar mı dersin en son polis ve güvenlik birini yaka paça dışarıya attı

LordVoldemort

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,385
7,400
113
Direk çürük alamazsın zaten hava değişimi alırsın.2.hava değişiminide aldıktan sonra çürük verirler

tonymontana

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,035
2,746
113
112 kg ile askere gıtmek ıcın yırtınıp napcan
tuvalet temızle patates soy baska hicibsi yaptırmazlar sana.
silah bile tutturmazlar sana.

olaseni95

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,124
421
83
Hemen düşmüyor diye biliyorum ama yılbaşı sonrası yaptır hastaneye sevk verirse hapı yuttun en az 2-3 gününü alıyor imza için dileniyorsun sıra kuyruk derken perişan ediyor birde gerçek muayene ediyorlar
Gerçek muayene ne oluyo dostum. Alıp askere götürme gibi zorunluluğu varmı

LordVoldemort

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,385
7,400
113
Ayrıca askerlik düşündüğün gibi bir yer değil hergün şafakmatikten kafanı kaldırmazsın.Varsa kilo sorunun gitme daha iyi 😂 Onun dışında biraz spor falan yap sağlık için bu kilo nefesini bile keser yazık genç yaşında

totem344

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,348
1,939
113
Nöroloji
Ortopedi
Kulak burun
Psikaytri
Dahiliye
Göz
Bu devletin hiçbir sisteminde düzgün işleyen bir kurum yok aw yok yok yok yargısı iğrenç hastaneleri iğrenç devlet kurumları iğrenç ötesi

TommyEgan

Ego'lu Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,661
5,530
113
Geçen sağlık ocağında işim vardı sordum boy kilo endeksi askerlik için 16-29 arası olmalı senin ki 35 dedi bu durumda zaten gidemezsin demişti boşluk bulunca başvuru yapıp muayene gidicem bende

ahmetnsnc

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
351
152
83
1 yıl önce yaptırdığım göz ölçümü astigmatla beraber sağ sol toplamı 14 geçiyor beyler gözden muafiyet alan varsa bilgilendirebilir mi

Pokercimusti

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
3,218
1,999
113
112 kg ile askere gıtmek ıcın yırtınıp napcan
tuvalet temızle patates soy baska hicibsi yaptırmazlar sana.
silah bile tutturmazlar sana.
Reis sporla ağırlıkla verdim şuan fit duruyorum görünce şaşırdılar daha da gidene kadar 90 i görürüm bu yeme içme düzeniyle sorun o değil. Kuzenım geçen sene benden kısa 122 kg ile gitti nöbet silah hepside vardı burda zayıflatıeız demıs komutanlar biraz da şans işi gitmek için can atmıyorum. İşe gireceğim mesela askerlik karşıma çıkıyor her yerde