- 7,712
- 4,446
- 113
Sen Malatya'da mısınHoli Ne yapacağız böyle ya bir haftadır sıfırla kapatıyorum ya kovalıyorum hiçbir şey olmuyor
Sen Malatya'da mısınHoli Ne yapacağız böyle ya bir haftadır sıfırla kapatıyorum ya kovalıyorum hiçbir şey olmuyor
Yok ona eyvallah da adam niye olmasın 😀e orada kafamda kalmış biliyor musun Astek duyduğum zaman kitleniyorum
EvetSen Malatya'da mısın
Bayrama kadar sabret kod kovalamaya devam et bayramda memlekete gelecem yazacam sana yapacam kıyak 🫠
Aynen 1 sene yapıyosun maaşını alarakAstek uzun dönem poşetlerden olmuyormuydu , astsubaylık farklı askeri okula gidip oluyorlar
Ben Malatya'da değilim ki İstanbul'dayım 2 sene önce Malatya'ya gittim geçen sene gidemedimBayrama kadar sabret kod kovalamaya devam et bayramda memlekete gelecem yazacam sana yapacam kıyak 🫠
Ne uzun dönemi kısa dönem astekAstek uzun dönem poşetlerden olmuyormuydu , astsubaylık farklı askeri okula gidip oluyorlar
Haydaa neyse nerde olduğunun önemi de yok aslındaBen Malatya'da değilim ki İstanbul'dayım 2 sene önce Malatya'ya gittim geçen sene gidemedim
1 sene yapıyosun astekNe uzun dönemi kısa dönem astek
Olmaz olamaz bir gece ansızın kırmızı yakarız@Holi44 bizim işi yalan oldu yine kot kovalamaya devam o zaman 😄
O yüzden mi at gibi oldunBişey diyimmi sana dost adamın varsa istediğini yaparsın ben askeriyenin içinde büyüdüm
Evet biliyorum kısa dönemde Çünkü oda bölük komutanın odasına zor yırttı var ya onun yüzünden 3 ay yapmıştım1 sene yapıyosun astek
@lamineyamal ayıp oluyor ağalar askerliğimi astegmen olarak yaptım 😄Evet biliyorum kısa dönemde Çünkü oda bölük komutanın odasına zor yırttı var ya onun yüzünden 3 ay yapmıştım
Valla reis 2020 de askeriyede özel kantinde çalıştım askerlerin halini gördüm o gün yemin ettim para biriktirip bedelli yapacam diye biriktiremedim ama kumardan vurup yatırdım aralıkta eylülde burdur da gidecemEvet biliyorum kısa dönemde Çünkü oda bölük komutanın odasına zor yırttı var ya onun yüzünden 3 ay yapmıştım
Astek vY be@lamineyamal ayıp oluyor ağalar askerliğimi astegmen olarak yaptım 😄
Bayrama ne kadar var 😄😄 sözünü aldım Senin bayrama kadar varValla reis 2020 de askeriyede özel kantinde çalıştım askerlerin halini gördüm o gün yemin ettim para biriktirip bedelli yapacam diye biriktiremedim ama kumardan vurup yatırdım aralıkta eylülde burdur da gidecem